![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
V-am pus o intrebare la postarea #73. Nu ati vazut-o, evitati raspunsul sau nu il cunoasteti ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
RASPUNS LA INTREBARE:din cauza ca avem nadejdia mintuiri,eu am speranta caci Arbitrul Nostru Suprem ne va da din multa Sa iubire de oameni dreptul ca sa devenim fii Domniei Sale.uneori primim cartonase :galbene;rosii,pe masura comportamentului nostru dar primim si verzi pe cararea care duce la cer.merindea cea duhovniceasca,care ne intareste sa putem parcurge acest drum. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa-ti dea Domnul spor la lucru frate si roade imbelsugate!
|
|
|||
|
|||
![]()
e rindul meu sa intreb:spune-mi concret continuitatea apostolica,care s-a facut prin ungere si prin punere-a miinilor de catre apostoli in persoana, la penti.sau primul penticastal exceptind carol perham de acum130 de ani.hai te rog uimeste-ma!!!.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu este decat un argument in plus in teoria: „Noi suntem cei mai tari din parcare!” In rest nimic. Ce vrei sa-mi spui ca daca Anglicanii sau catolicii au „succesiune apostolica” are aceasta vreo valoare? Oricum s-ar pune problema cu „succesiunea apostolica” pisica tot in picioare cade: doar la ortodocsi e valabila. P.S. Iar ca sa te uimesc nu spun decat ca toti apostolii au fost penticostali: au fost Botezati cu Duhul Sfant, le-au placut sa studieze Scripturile, au trait o viata curata, au facut evanghelizare si l-au asteptat pe Iisus sa revina. Last edited by penticostalulmantuibil; 29.05.2010 at 00:05:45. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum am inteles ca inlaturati si voi pe cei mai ciudati, dar oare Parham cum a fost privit la vremea respectiva?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel ca ierarhul mai sus amintit. Unii au fost de partea lui, altii (cei care l-au anatemizat) impotriva. P.S. La sugestia lui artistului care se ascunde in spatele pseudonimului „gibilan” vreau sa-ti multumesc pentru pietroaiele sub care mi-ai permis sa ma ascund. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce cred penticostalii despre aceste nume importante, legate de penticostalism: Jack Coe, Oral Roberts, A.A. Allen, William J. Seymour, si William Marrion Branham?
De ce folositi ca argument impotriva inselarii de la cel rau, faptul ca cineva crezand in Biblie, si fiind religios...nu o poate lua razna: ".[82] This is based on his comment that "God wrote three Bibles".[83] He said these were the zodiac (see mazzaroth), the great pyramid and the Holy Bible. He believed the first two pre-dated any written Scripture, and they are not meant for Christians today.[84]Branham was strongly opposed to astrological horoscopes and said fortune telling was of the devil. [85].......? Sursa:http://en.wikipedia.org/wiki/William_M._Branham
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 29.05.2010 at 18:09:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum sa nu fiu pescar de oameni? Normal ca sunt.
Asta e scopul meu principal in aceasta viata. Cand vii la Constanta mergem la amandoua tipurile de pescuit. Citat:
Oridecate ori ma enervezi amintind ceva de americani imi vine in minte versul lui Eminescu: „bulgaroi cu ceafa groasa, grecotei cu nas subtire”. Si e ca un balsam pe rana... P.S. Eminescu spune mai multe chestii despre tine in context dar mi-a fost rusine sa le pun pe forum ![]() ![]() Last edited by penticostalulmantuibil; 29.05.2010 at 19:11:40. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|