Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.05.2010, 12:25:46
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Spun un „multumesc” cu o jumatate de gura, domnule Gibilan.

V-am pus o intrebare la postarea #73. Nu ati vazut-o, evitati raspunsul sau nu il cunoasteti
sa ma iertati domnule penti eu sunt de la tara si acum datorita faptului caci soarele isi arata razele binecuvintarea Domnului pt. noi.datorita faptului ca pina acuma a plouat mult am avut mai mult timp pentru excelenta voastra de acuma va rog insistent sa ma intelegeti e foarte mult de lucru pe afara[ne,napadesc buruienile cimpului cit si cele ale ortodoxiei].vreau sa ma lupt cu sapa cea de fier impotriva celor ale cimpului si in tinpul sau ragazul care il am si [acuma]ora12dau slava lui Dumnezeu si raspund cu sapa duhului "celorlante buruieni".
RASPUNS LA INTREBARE:din cauza ca avem nadejdia mintuiri,eu am speranta caci Arbitrul Nostru Suprem ne va da din multa Sa iubire de oameni dreptul ca sa devenim fii Domniei Sale.uneori primim cartonase :galbene;rosii,pe masura comportamentului nostru dar primim si verzi pe cararea care duce la cer.merindea cea duhovniceasca,care ne intareste sa putem parcurge acest drum.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Vorbirea despre Dumnezeu George.m Spiritualitatea ortodoxa 28 02.02.2011 13:01:53
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10