Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Spun un „multumesc” cu o jumatate de gura, domnule Gibilan.
V-am pus o intrebare la postarea #73. Nu ati vazut-o, evitati raspunsul sau nu il cunoasteti 
|
sa ma iertati domnule penti eu sunt de la tara si acum datorita faptului caci soarele isi arata razele binecuvintarea Domnului pt. noi.datorita faptului ca pina acuma a plouat mult am avut mai mult timp pentru excelenta voastra de acuma va rog insistent sa ma intelegeti e foarte mult de lucru pe afara[ne,napadesc buruienile cimpului cit si cele ale ortodoxiei].vreau sa ma lupt cu sapa cea de fier impotriva celor ale cimpului si in tinpul sau ragazul care il am si [acuma]ora12dau slava lui Dumnezeu si raspund cu sapa duhului "celorlante buruieni".
RASPUNS LA INTREBARE:din cauza ca avem nadejdia mintuiri,eu am speranta caci Arbitrul Nostru Suprem ne va da din multa Sa iubire de oameni dreptul ca sa devenim fii Domniei Sale.uneori primim cartonase :galbene;rosii,pe masura comportamentului nostru dar primim si verzi pe cararea care duce la cer.merindea cea duhovniceasca,care ne intareste sa putem parcurge acest drum.