Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.05.2010, 21:48:58
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit Postez mesajul aici...de la subiectul Papalitatea ;D

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Hristos ne invata ca e tare greu de facut diferenta.
Si ne-a mai spus ca o vor face ingerii la seceris.
Dar Sfanta Scriptura ne sfatuieste sa ne ferim de proorocii mincinosi!

Ei, acum as vrea sa imi spui si mie care e proorocul/profetul/preotul care a fondat Biserica Ortodoxa?...trebuie sa fie automat numai unul, dupa pattern-ul cultelor NP; deci care e numele sau, cand a trait, si in ce secol, cand a fost indepartat din celalalt cult, din care nu a mai pastrat nimic, cu ce interpretare a venit, si in ce loc s-a intamplat acest eveniment?
Citat:
Daca tu esti grau si eu neghina sau e invers sau e altfel, astazi doar Dumnezeu stie.
O vom sti si noi oamenii, doar ca ceva mai tarziu...
Daca al tau cult e neghina? E neghina stufoasa rau...si spre dezamagirea ta, e simplu de vazut acest lucru!

Eu pot fi neghina din lanul de grau, adica Biserica Ortodoxa...deci cam altfel se pune problema.
Citat:
P.S. Stiu ca sunt off-topic si ma opresc aici. Subiectul e altul si nu vreau sa-l deturnez. Am intevenit doar in urma unei sageti indreptate spre „sectari”.
Sageata e indreptata de voi, catre voi...dar daca nu vreti sa primiti, si sa intelegeti sfaturile noastre de a o indeparta, asta e!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Vorbirea despre Dumnezeu George.m Spiritualitatea ortodoxa 28 02.02.2011 13:01:53
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10