Citat:
În prealabil postat de Traditie1
În momentul în care o numești replicator și o asemeni cu genele (care se replichează singure), negi rolul unui alt factor generator. Dacă după aceea vii și susții că și omul are un rol, dovedești doar că e o varză în capul tău. Nu mai vorbesc de faptul că puțin mai jos spui că sinele, adică omul ca persoană nu există, deci care om produce mema? Se produce prin om sau de către om?
|
Genele nu se replicheaza singure, ca de aia au construit organisme intregi, sa le ajute la treaba asta :)
Traditie1, centrul de greutate exista sau nu?
Citat:
Și faptul că nu s-a pus înseamnă că nu există? Mai demult ziceai că ai accepta existența lui Dumnezeu dacă s-ar dovedi adevărată, acum văd că ai convingerile formate, nu există imaterialul. Când ai mințit?
|
Am spus acelasi lucru, ca, pina la proba contrarie, imaterialul nu exista sau nu poate fi studiat sau pus in evidenta. Dar in momentul in care va putea fi studiat, el va deveni material :)
Citat:
Faptul că vii acum și spui că îi reproșezi nu-știu-ce e praf în ochi, iarăși încerci să te eschivezi de la ceea ce am spus.
|
Ce ai spus, ca sint semidoct? Am recunoscut asta. Dar, repet, asta nu inseamna ca retorica tine loc de argument.
Citat:
Texte la derută din nou.
|
Vrei sa spui ca te-ai descurca la o discutie despre mecanica cuantica, de exemplu, sau ce?