Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.06.2010, 10:43:28
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Genele nu se replicheaza singure, ca de aia au construit organisme intregi, sa le ajute la treaba asta :)
Traditie1, centrul de greutate exista sau nu?
Cum ți-a zis Horațiu, ești de o ipocrizie infinită. Îți plâng de milă.

Citat:
Am spus acelasi lucru, ca, pina la proba contrarie, imaterialul nu exista sau nu poate fi studiat sau pus in evidenta. Dar in momentul in care va putea fi studiat, el va deveni material :)
Nu, n-ai zis același lucru, Pinochio. Ca și în semnătura ta, o dată te declari ateu și la strâmtoare pretinzi că totuși nu respingi existența imaterialului. Duplicitarism și autocontradicție.

Citat:
Ce ai spus, ca sint semidoct? Am recunoscut asta. Dar, repet, asta nu inseamna ca retorica tine loc de argument.
Știi bine că nu asta am zis ci am vorbit de lipsa ta de caracter. Nu mai repeta că eu nu te cred.

Citat:
Vrei sa spui ca te-ai descurca la o discutie despre mecanica cuantica, de exemplu, sau ce?
Iarăși faci mișculații? Nu era vorba de mine ci de tine.
Vechi 08.06.2010, 10:52:20
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Cum ți-a zis Horațiu, ești de o ipocrizie infinită. Îți plâng de milă.
Nu stii sa raspunzi la o intrebare simpla?
Citat:
Nu, n-ai zis același lucru, Pinochio. Ca și în semnătura ta, o dată te declari ateu și la strâmtoare pretinzi că totuși nu respingi existența imaterialului. Duplicitarism și autocontradicție.
A fi ateu inseamna sa respingi deitatile, nu imaterialul. Si nu le resping apriori.
Citat:
Știi bine că nu asta am zis ci am vorbit de lipsa ta de caracter. Nu mai repeta că eu nu te cred.
Lipsa mea de caracter e una, argumentele sint alta.
Citat:
Iarăși faci mișculații? Nu era vorba de mine ci de tine.
Ai facut o afirmatie, cum ca eu nu m-as pricepe la fizica si incercam sa vad cam cum ti-ai putea da seama ca nu ma pricep la fizica.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
“Richard Wurmbrand” un documentar de Lucia Hossu Longin penticostalul Secte si culte 4 04.10.2012 11:54:17
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Despre creationism, evolutie si design inteligent cu George Coyne si Richard Dawkins scrabble Teologie si Stiinta 179 30.10.2009 10:13:07