Citat:
În prealabil postat de vasalie
Na, ca cel care a primit pauza esti chiar tu (vorbesc cu fantoma lui almaris). Si, s-ar putea sa urmez si eu. Am mai patit din astea. Pe mine ma faceau unii in tot felul si tot eu eram dat afara de pe forum (acum sunt pe la al 30-lea nume). Nici acum nu am priceput de ce. Poate pentru ca eu judec rational. Altii judeca "duhovniceste".
Stai linstit. Danut7 este in siguranta. Si pe tricesimus... l-a facut carpaci si mai nu stiu cum, si tot nu a patit nimic (nu stiu daca nu a fost dat afara chiar trice..., ca si el a fost nevoit sa-si inoiasca numele de foarte multe ori).
|
Dar nu sunteți nevoiți să vă înnoiți numele de foarte multe ori, iubiților ! Că poate chiar v-ar prinde bine o vacanță, v-ați gândit ? Să știți că nu este obligatoriu să umpleți spațiul forumului ! Sau credeți că forumul nu s-ar descurca fără voi ? Nu trebuie să vă închipuiți că e absolut necesar să câștigați orice dispută pe toate forumurile, umplându-l și pe acesta cu învățături din sinagogile voastre, după ce l-ați umplut mai întâi pe cel catolic. Știu de ce vă e teamă: creștinii idolatri vor continua, ca și până acum, să-l necinstească pe Domnul mergând Duminicile la bisericile lor pline de idoli. Nu-i nimic, v-ați făcut datoria (așa cum o înțelegeți voi) și ne-ați pus în gardă că ne riscăm sufletele astfel. Acum, mergeți cu Domnul !