![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O carte nu se poate scrie singura, un program la calculator nu se poate face singur si exemplele pot continua. Ceea ce vreau sa subliniez prin asta e faptul ca orice creatie trebuie sa aiba un Creator. Teoria evolutionista merge pe ideea ca totul e la intamplare dar nu are nici un argument in a sustine acest lucru, chiar si Darwin a admis ca teoria lui nu poate fi probata ci poti doar sa o crezi sau sa nu o crezi. Una din marile hibe ale evolutionismului e faptul ca lipsesc verigile de legatura. Adica dc omul s-a transformat in maimuta, unde sunt toate formele evoluate din maimuta? De ce avem om si maimuta dar nimic intermediar? |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Analogiile sunt ilogice sunt pt tine, dar se vede ca si rationamentul tau e ilogic dc pt tine e mai greu sa faci un soft sau sa scrii o carte decat sa concepi ADN-ul. Citat:
Einstein nu a combatut mecanica cuantica ci a combatut ideea conform careia mecanica cuantica este o teorie probabilista si nu una determinista. Nu intru in detalii aici. Dar presupunand ca Einstein a gresit, asta nu inseamna ca Darwin a avut dreptate. Citat:
Nu vorbim de fosilizare, vorbim de elemente LIPSA. De vreme ce maimutele exista in ziua de azi, ar fi trebuit sa existe si toate formele de viata ce au evoluat din maimuta pana sa devina om. Tu ai un interval dar iti lipsesc elementele intervalului, ai doar capetele. Unde sunt elementele? |
|
|||
|
|||
![]()
"The proton is a subatomic particle with an electric charge of +1 elementary charge. It is found in the nucleus of each atom, along with neutrons, but is also stable by itself and has a second identity as the hydrogen ion, H+. It is composed of three fundamental particles: two up quarks and one down quark"
citat wikipedia. Deci protonul nu a fost facut din nimic este compus din trei cuarci: -2 sus -1 jos Cuarcii pot fi: -jos -farmec -straniu -sus -baza @ai2, o teorie trebuie verificata prin experiment, aici vorbim de biologie, fizica, Pana la verificare ea o ipoteza, nu reprezinta realitatea noastra. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Lasa-l pe ai2 sa se manifeste, nu-l ajuta. :D
|
|||
|
|||
![]()
Obtinerea unor substante organice simple in laborator prin descarcari electrice s-a realizat.
Totusi sa revenim la matematica si sa spunem ca exista mai multe metode de rezolvare a unui exercitiu. Tot asa eu nu stiu daca substantele organice s-au sintetizat prin metoda asta sau alta atunci. Eu sunt motivat de curiozitate nu de dogmatism, asa ca n-am motive sa ajut pe cineva. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce substante organice simple? Au fabricat cumva oamenii in laborator celule vii, cu material genetic scris in ele, folosind elemente chimice anorganice?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar vin si eu cu o contraintrebare. De ce nu exista nici un exemplar original al evangheliilor canonice? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
|