![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
iti dai seama ce aberatie???? cu asta cred ca l-au cumparat, cu ideea mantuirii, asa s-a lepadat de credinta. deja m-a trecut un fior rece. brrrrr....
|
|||
|
|||
|
Ți-ai făcut rondul, acum te simți împlinită - nu-i așa?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Fior rece pentru ce? Nu mi=ai zis de ce e aberatie faptul ca am afirmat ca sunt mantuit?Adu-mi un argument. |
|
|
||||
|
||||
|
pai ai vazut rezultatul,dar te rog sami refomulezi topicul care lam scris si nu tia placut,cum trebuia sa fac,ca sa vezi cat de convingator ca nu are nevoie de de Tainele ale Spovedaniei fara preot si fara Taina Impartasanie,un om cu pacat ar trebui sa accepte aceste doua vindecatore de suflet care numai cu namol plin de pacate.
Last edited by vidoveczandrei; 03.07.2010 at 18:14:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ti-as sugera sa fii mai atent la greselile de ortografie ,fac dificila citirea postarilor tale. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu sunt arogant, sunt mantuit si asta e doar prin harul lui Dumnezeu si nu prin meritele mele. |
|
|
|||
|
|||
|
Daca te-ai fi oprit inainte de "spre deosebire de multi de pe aici", te-as fi apreciat sincer. Prietene Zorobabel, pocaieste-te si lasa declaratiile boombastice ca nu folosesc la nimic
|
|
|
|||
|
|||
|
Am spus un adevar, nu vad de ce te supara acest adevar. Nu a fost o lauda, caci dupa cum am repetat de multe ori, nu e meritul meu ci a lui Hristos.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
mai repede esti mintit, si tu crezi asta dar prin meritele tale.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 20:51:45 |
| BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 22:07:28 |
| Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 22:35:34 |
| Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 23:03:42 |
|
|