![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ei, nici nu mai apuca sa caute, au latii grija sa-i sminteasca. daca tineti atat de mult la ortodoxi, cand vine un debusolat, si vrea sa afle raspunsuri, fiti buni si spuneti-le sa ia legatura cu preot, sau poti sa ne intrebi pe cei de pe site si le recomandam noi.... uite aici marinimie si iubire . oricum sper ca nu te apuci sa-mi spui povestea lacrimogena in care ortodoxul ratacit n-a gasit cuvantului Domnului in biserica ortodoxa, ci doar la voi... credinta o are fiecare in suflet nu stiu daca se masoara in ceva. multi se cred credinciosi dar se inscriu in cuvintele parintelui Arsenie Papacioc: Pravila-pravila, tipic-tipic si la inima nimic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Statistica o am din surse ortodoxe. Si sunt chiar marinimoasa, am mai pus ceva procente de la mine. ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|