![]() |
![]() |
|
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nu m-am lepadat de credinta, pur si simplu nu aveam o credinta, era ceva formal asa cum probabil 90% din romani au.Dar nu exista traire crestina si nici sensibilitate fata de pacat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asa ai vrea tu... eu vreau marturia ortodoxa, nu cea sectara. asta e, poti sa ma obligi? intram pe un teren alunecos, cum stii tu ca multi stiu povesti???? poate este un ortodox, si daca-ti spune de Maica Domnului, de Sfanta Impartasanie, de Sfintele Taine, de pomeni...ce te faci? le spui ca nu exista in biblie? ai o conceptie gresita fata de pomeni, si de cei care mor in pacat. mai citeste. daca ai observat eu spun ce gandesc si ce cred, dar n-ai sa ma vezi pitindu-ma dupa cuvintele altora, deci cam penibila ideea cu scuzatul. stii, si am avut niste nasi care nu m-au invatat nimic, si nici nu cred ca stiau prea multe, acum au murit amandoi, Dumnezeu sa-i ierte! dar nu poti da vina pe altii ca ti-e sila sau lene sa inveti, sa citesti, sa intrebi, sa-ti gasesti un preot duhovnic care sa te ghideze.... daca la o adiere de vant ti-ai schimbat credinat, ma gandesc la o furtuna ce faci? e o intrebare retorica. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Poti sa arati ce spun Sfintii Apostoli despre Maica Domnului? Asta, numai daca invataturile lor conteza pentru tine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ce avem in comun???? faptul ca toti credem in Dumnezeu... iar de aici drumurile se bifurca. crede-ma ca n-am sa mai discut cu sectarii de Maica Domnului si Sfintii Parinti, pentru ca nu merita sa mai fie tarati in noroi, n-o mai iau de la capat, cum am facut cand am aparut aici, si mi-au sarit sectarii in cap ca nu exista nici o Miaca Domnului, ci e doar o femeie oarecare, Sfintii nu exista, nu exista pomeni, ca ne inchinam la lemne, mai vine cica cu fine ironii si alte blasfemii. uite acu a aparut unul care deja e mantuit... culmea, ca e cineva careia ii place sa spuna culmea, aici pe site crestin ortodox, mi se spun toate astea.... iar eu daca le spun sa citeasca Sfintele Taine, sa se spovedeasca, sa-si gaseasca un duhovnic, se crucesc .... de zici ca eu sunt sectara si ei ortodoxii. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si care e problema? Nu spune apostolul Ioan asa: "Acestea am scris vouă, care credeți în numele Fiului lui Dumnezeu, ca să știți că aveți viață veșnică." Intelegi ce zice? Repet "ca sa stiti ca aveti viata vesnica". Sa ai viata vesnica e o certitudine, si poti sti daca ai sau nu, dar ce sa iti fac daca tu nu stii ce scrie in Sf Scriptura. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
chiar, n-ai ce-mi face, eu nu ma lepad de credinta mea si de Dumnezeu. Sunt de acord ca cei care cred in Fiului lui Dumnezeu au viata vesnica. numai ca la voi la secta ati ales varianta shortcut, sunteti deja martuiti fara sa faceti nimic....da, acu sa vezi ce te mai impaunezi si-mi spui cine stie ce acte de vitejie mai faceti voi acolo, in fara de cresterea numarului de adepti prin minciuna. poti sa te superi, dar e minciuna gogonata, si nici un ortodox n-o inghite. eu nadajduiesc la matuire.
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt vizionar, asa scrie in Sf Scriptura pe care tu se pare ca nu o crezi.
Citat:
Citat:
Citat:
Ce fapte fac eu pt Dumnezeu e intre mine si El, nu trebuie sa dau sfoara in tara si sa ma laud. Nu pt lauda oamenilor fac faptele respective Oricum acuzi NP aiurea, nu stii tu cum le primeste Dumnezeu faptele. Vad ca ti-ai luat atributii de judecator pus de Dumnezeu ca sa spui ca faptele NP nu sunt acceptate(fara sa stii in prealabil care sunt acelea). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Inainte de a infiera cu manie proletara o Biserica crestina numind-o „secta” vedeti ca sunteti foarte aproape sa intrati in „secta” domnului Danion Vasile. Care, stiti bine ce crede despre BOR si despre calendarul cel nou. 2. Cititi si dumneavoastra o carte care trateaza doctrinele neoprotestantilor inainte de a da verdicte cu privire la soteriologia lor ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|