![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
andrei, te referi la asiatici crestini?ca asa, si yoga se practica cu picioarele goale.ba chiar si restul sporturilor din Asia(karate, etc.)
acei asiatici se rugau poate la alt dumnezeu din alta religie asiatica decat cea crestina.sincer, nu cred ca apare nicio schimbare daca te rogi descult. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu in picioarele goale te rogi cel mai bine, ci atunci cand ai inima franta. Cred ca asa este cel mai potrivit sa intram in biserica.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Inima sa fie frinta, Costele, din motive reale nu inchipuite, doar ca asa TREBUIE si asa am auzit "ca se face" altfel pacatuiesti mintindu-te pe tine insusi!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Fara sa fie vorba de greci...Si eu am auzit relatari despre crestinii nostri din afara. Cica la biserica umbla cu fala, cu exchibitionismul...Sunt preocupati sa ocupe cele mai bune locuri din biserica, sa epateze prin tinute extravagante, sa se laude si sa umileasca...Iar la capitolul acesta cei mai penibili sunt cei cu ceva vechime in emigratie...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Omul simplu de la tara stie ca intrarea in Biserica, ce presupune intalnirea si comuniunea cu ceilalti membri ai comunitatii, nu se poate face fara buna cuviinta. Totodata aceasta este o modalitate, ce e drept, exterioara, de a marca sarbatoarea, ziua de praznic. Dar in exterioritatea lui acest act este manifestarea nobletei si cuviintei interioare. Nu se supuneau orbeste obiceiului, ci era o necesitate interioara. Procedau astfel dintr-o convingere launtrica. Nimic nu este ostentativ. Astazi in biserici, mai ales in randul tinerilor, ne balansam intre doua extreme: fie intalnim oameni care au venit sa-si etaleze "garderoba", incat credem ca am nimerit fara sa stim la o prezentare de moda, fie intalnim oameni imbracati banal si sumar, ca pentru strand. |
|
||||
|
||||
![]()
Nicidecum. E o dovada de nesimtire si de lipsa de respect. Atat fata de ceilalti membrii ai Bisericii, dar mai ales fata de Iisus Hristos, Cel pentru care se savarseste Liturghia. Astfel de oameni isi arata saracia spirituala dar si (mai ales) suficienta si orgoliul. Vezi Doamne , cine mai este ca ei. Am avut in cateva situatii altercatii cu astfel de persoane care se simteau ofensate ca li se face observatie. Le spuneam ca la strand tinuta lor este ok, dar in Biserica nu.
|
||||
|
||||
![]()
eu zic ca una e sa vii in picioarele goale si alta cu slapi in picioare, cu bermude sau sort mai lung si un maieu... Cand esti intr-o Comunitate, faci ce face Comunitatea, caci doar pentru asta vrei sa fii in cadrul ei...
Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
femeia trebuie sa fie supusa barbatului ei? | ingerul_pazitor | Generalitati | 13 | 06.06.2023 09:59:04 |
tinuta femeii in biserica | lore86 | Tinuta in Biserica | 469 | 04.08.2016 15:47:33 |
tinuta in biserici | marlene | Tinuta in Biserica | 203 | 21.04.2012 11:14:21 |
Sotia - piedica de mantuirea a barbatului? | Aghioritul | Generalitati | 12 | 05.07.2011 15:10:35 |
Ziua barbatului | Dia20_diana | Generalitati | 15 | 12.05.2008 14:51:49 |
|