![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
andrei, te referi la asiatici crestini?ca asa, si yoga se practica cu picioarele goale.ba chiar si restul sporturilor din Asia(karate, etc.)
acei asiatici se rugau poate la alt dumnezeu din alta religie asiatica decat cea crestina.sincer, nu cred ca apare nicio schimbare daca te rogi descult. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
eu zic ca una e sa vii in picioarele goale si alta cu slapi in picioare, cu bermude sau sort mai lung si un maieu... Cand esti intr-o Comunitate, faci ce face Comunitatea, caci doar pentru asta vrei sa fii in cadrul ei...
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu nu am amintit vreodata de pantaloni scurti ci doar de slapi si papuci de vara( sau picioare goale), sandale cu pantaloni lungi si nu cu maieuri ci cu tricouri sau camasa cu mineca scurta..bermudele si sort.. le-ai lansat de la tine ..si sunt de acord cu .."Cind esti la Roma faci ce fac Romanii" |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cand simt raul pe pielea mea incerc sa transform totul in rugaciune, sa iau legatura cu "satelitul" Doamne... si ma invata El ce e de facut. Daca nu, fac dupa capul meu, iese prost de obicei, si tot la Doamne ajung.
|
|||
|
|||
|
In biserica esti bine primit oricum te-ai imbraca. Decenta trebuie sa te caracterizeze in viata de zi cu zi nu doar cand mergi la biserica.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| tinuta in biserici | marlene | Tinuta in Biserica | 217 | 27.08.2025 01:39:27 |
| femeia trebuie sa fie supusa barbatului ei? | ingerul_pazitor | Generalitati | 13 | 06.06.2023 10:59:04 |
| tinuta femeii in biserica | lore86 | Tinuta in Biserica | 469 | 04.08.2016 16:47:33 |
| Sotia - piedica de mantuirea a barbatului? | Aghioritul | Generalitati | 12 | 05.07.2011 16:10:35 |
| Ziua barbatului | Dia20_diana | Generalitati | 15 | 12.05.2008 15:51:49 |
|
|