![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am mai spus-o si o mai spun, nu am vazut vreodata un ortodox cunoscator si traitor al ortodoxiei sa treaca la neo-protestanti (respectivii preoti care au apostaziat, erau departe de o intelegere si o traire corecta a ortodoxiei, asta se vede din marturiile lor)
cand am dat prima data peste marturia acestui fost calugar ma asteptam sa aud o voce blanda si induhovnicita asa cum se cadea unui fost monah, ceea ce am auzit, mi-a ridicat multe semne de intrebare atat in ceea ce priveste veridicitatea marturiei cat si in ceea ce priveste seriozitatea cunostintelor acestui om despre credinta ortodoxa Bineinteles ca neo-protestantii vor spune ca suntem rai si indoctrinati in loc sa ne minunam de acest suflet care a gasit credinta mantuitoare si a scapat de sub blestemul ortodox dar nu te poti minuna de vidul de cunoastere, astfel de marturii sunt bune doar pentru cei cu inima slaba,
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
||||
|
||||
![]()
Furtuna intr-un pahar cu apa...
Nici nu m-am uitat la filme si bine am facut ca n-am pierdut timpul. Era clar de la inceput care e situatia. Mai mult decat aceste "marturii" ma mira faptul ca unii le mai iau de bune. Fratilor! E vremea cernerii! Cine cade cade! Cina sta sa stea cu frica si sa ia aminte! |
|
|||
|
|||
![]()
De ce ii judecam mereu pe cei care trec de la ortodoxism la o alta religie?Baptistii sunt si ei crestini cred in acelasi D-zeu,in Isus,merg la adunare sau biserica(nu stiu daca la ei se numeste astfel)ca sa se roage.Atat timp cat in sufletul lor exista credinta si dragoste fata de D-zeu cred ca pot fi considerati semenii nostri si nu niste posedati sau diavoli...nu este crestinesc sa-i judecam si sa-i blestemam
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si inca ceva, nu mai faceti greseala sa numiti religii toate aceste culte plecate de la o religie mama. Religia are o doctrina si o invatatura bine pusa la punct, cultele sunt cele care au plecat de la origini cu propriile lor interpretari asupra unor subiecte din religia respectiva. In lume sunt cam 6-7 religii mari, in rest vorbim de culte...iar religia cu cele mai multe culte este intr-adevar crestinismul.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cei care au trecut la Domnul | gabitzusv | Slujba inmormantarii | 19 | 07.03.2014 19:38:07 |
Calugarul care a salvat Ortodocsia! | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 05.03.2012 20:55:38 |
Ce ziceti de asta? | kiralina | Generalitati | 121 | 06.06.2010 22:29:47 |
ce ziceti de luca 19:27 | jezisovi_pivo_nelej | Din Noul Testament | 10 | 28.01.2007 01:29:22 |
|