![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred că ar fi în dezavantajul meu să fac o impresie bună la spovedanie. Important este ca Dumnezeu să-mi primească mărturisirea, să mă ierte și să mă ajute în continuare. Mă străduiesc în primul rând lui Dumnezeu să-i fac o impresie cât mai bună, prin cât mai multă sinceritate și dorință de îndreptare. Dacă aș lăsa cuiva o imagine bună despre mine, în primul rând m-aș mândri, și apoi m-aș atașa prea mult de persoana care mă apreciază.
Last edited by Carmen FUNIERU; 06.08.2010 at 18:07:39. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adevarat este ca un duhovnic bun face mult! |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu m-am gandit la asta, dar nu in legatura cu preotul neaparat, ca el stie cum sunt si ce fac bine.
Problema mea este cu credinta in general. Am impresia ca binele si pozitivul nu este acceptat in credinta. Pe de o parte trebuie smerenie, stiu (sta si in semnatura mea), dar pe de alta parte cum sa avem incurajare in ceea ce facem, daca ni se socotesc numai cele rele? Te intrebi la o adica, la ce mai trebuie sa fi bun, daca nu e bine. Parca numai raul s-ar cauta cu lumanarea...sa avem ce spune la spovedanie.
|
|||
|
|||
![]()
tu trebuie sa te marturisesti curat si el sa te dezlege si sa incerci sa te smeresti mai mult. Nu te intereseaza ce crede el , si daca te deranjeaza , schimba-ti duhovnicul.
|
|
|||
|
|||
![]()
@ sophia , binele il vede Dumnezeu , nu ne intereseaza daca il vede unul si altul , cu atat mai bine daca lumea nu ne vede binele pentru ca in acest fel evitam sa fim mandri adica sa nu ne zicem "Cutare si cutare a zis ca sunt credincios , sunt mai credincios sau mai bun ca el " asta e ideea, fiecare fapta buna Dumnezeu o sa neo rasplateasca. Lumea aceasta e trecatoare. Sa stiti ca in aceasta lume noi am fost trimisi doar pentru a da unele examene. Trebuie sa avem grija sa nu le cadem.
Doamne ajuta! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spovedanie | ioana26 | Impartasania (Taina Euharistiei) | 89 | 08.08.2013 18:22:26 |
Spovedanie | alex.petrisor | Pocainta | 8 | 11.09.2011 14:43:05 |
un fel de spovedanie !? | ducesa | Pocainta | 15 | 11.07.2011 07:33:05 |
Spovedanie | mirc | Generalitati | 29 | 28.04.2010 16:07:32 |
spovedanie | cleopa | Preotul | 5 | 02.07.2008 22:28:11 |
|