![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Neptune’s vast body of liquid accounts for most of its volume. Scientists think this pressurized ocean or mantle of slushy ice is composed mostly of water as well as molecules of methane and ammonia. Neptune’s ocean is extremely hot (about 4700°C/about 8500°F). The ocean remains liquid at this temperature instead of evaporating because the pressure deep in Neptune is several million times higher than the atmospheric pressure on Earth. http://www.answerbag.com/q_view/178796 Uranus's water-ammonia "ocean" is extremely hot, up to 6650°C / 12,000°F near the rocky core (which cannot be directly observed). http://wiki.answers.com/Q/What_is_th...ture_of_Uranus
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 26.07.2010 at 14:22:26. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
The ice mantle is not in fact composed of ice in the conventional sense, but of a hot and dense fluid consisting of water, ammonia and other volatiles. This fluid, which has a high electrical conductivity, is sometimes called a water–ammonia ocean. Compoziția lui Neptun e asămătoare. Doar atmosfera este rece. Dar nu pricep de cee te interesează atât temperatura acestor planete, vrei să te duci în concediu acolo?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma gandeam ca poate le-ai facut o vizita si vrei sa ne impartasesti niste impresii ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu am vrut sa corectez "abstinatia" =))) dar vad ca ai facut-o tu deja. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sarcasmul tau ateist cu privire la nasterea religiei este o insulta grosolana adusa studiului si cercetarii asupra religiosului in care Mircea Eliade a excelat. In sistemul de valori si aspiratii ale sufletului uman, Eliade a pus religia pe primul loc, dupa care urmeaza cultura. Evident, nu trebuie sa fii de acord cu el dar ti-as recomanda sa fii mai putin raspicat cand vine vorba de a da raspunsuri la niste intrebari care ne depasesc pe toti si in jurul carora nu putem decat specula. Certitudinile sunt apanajul vulgului in timp ce un om care aspira spre mai mult este vizitat de angoasa, de neliniste, de indoiala. Poti sa respingi ideea crestina dar mi se pare simplist sa respingi misterul... |
|
||||
|
||||
![]()
Inainte sa continuati disputa asta aparent fara sfarsit, recomand un material de studiu.
http://theebooksbay.com/ebook/evolution-for-dummies/ E un pic mai usor sa te contrazici cand macar stii despre ce vorbesti.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce ti se pare asa logic???
Ceea ce scrie Laur28 dovedeste o totala lipsa de informare. Rapunsul la intrebarile lui, le gasesti chiar notiuniule de baza ale teoriei evolutiei. Cred ca orice creationit care se respecta si care combate evolutionismul, ar trebui sa cunoasca macar aceste elemente de baza. Practic, cea scris el este incorect si total ilogic. |
|
|||
|
|||
![]()
Cu referire la lupta impotriva evolutionismului despre care chiar insusi Darwin avea indoieli .. e ca si cum ai lupta inca impotriva faptului ca nu Soarele se invarte in jurul pamantului ci invers.
In domeniul cercetarii de virf teoria evolutionsita a ramas doar o gluma de mai bine de 10 ani fiindca descoperirile au pus initial in evidenta existenta lui Dumnezeu -din cite am retinut prin cel putin 7 modalitati diferite. Insa asa cum in religie exista taine care nu se divulga mirenilor la fel si aici descoperirile sint oprite de catre Academii ca sa nu fie introduse in programa scolara. Introducerea aceasta ar rezolva o problema dar ar crea alta. De ce ? Fiindca descoperirile in ansamblu depasesc cu mult interpretarile dogmatice. Macar tot e bine ca nu mai exista Inchizitie. Asa incat situatia actuala este in avantajul bisericii care cauta permanent inamici in afara nu si inlauntrul ei. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
|