![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Desi de multe ori am fost de accord cu tine, acum chiar nu sunt.
Sfântul Ioan Casian spune asa străinătatea este foarte propice mântuirii. Pune-ti o singura intrebare, cati dintre noi cei plecati afara am spus :'' Face-se voia Ta Tata''?, si cati dintre cei care au spus, nici macar duhovnicul nu le-a zis: '' Nu plecati afara din tara'' ! Inainte de a mai judeca, ar tb sa te gandesti ca poate-ti ceri osanda singur. Aici nu stau cainii cu colacii-n coada, si nu e nici Raiul pe pamant. Incercari sunt, si crede-ma sunt asa de grele uneori... In rest, Doamne ai mila. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ory, sa stii ca si pe aici se intampla f multe nereguli. Nu idealizati, ca nu e cazul. E mai curat in spitale, au aparatura buna, personalul se poarta frumos, dar cu toate astea se fac multe greseli, unele fatale. Spitalele au obiceiul de a numara cazurile de medicatie gresita. Acum doi ani au fost mai bine de 8000 de cazuri. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu m-am lamurit care-i problema voastra spirituala sau psihologica ! Daca voi ati plecat trebuie sa plece tot neamul ? Si de ce ne pisati pe noi crestinii ortodocsi de pe acest forum ?
N-ati inteles pana acum ca n-ati convins pe nimeni ? Cum sa las tara, care-i plina de biserici, manastiri, duhovnici cu har si moaste sfinte, in schimbul a ceea ce-mi ofera vestul ? Vestul imi ofera prea putin ! Este evident ca daca vreti doar sa refulati in lumea crestin-ortodoxa, pe care ati parasit-o, va inteleg, chiar dc nu-s de acord ! Imi pareti un cor de disperati si dezradacinati. Last edited by IonelS; 22.08.2010 at 00:09:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Saracutu de tine. si ingrati mici ce suntem noi astia plecati.
Oare cum am indraznit noi sa plecam, si sa nu-ti cerem tie voie. Te rog frumos sa ne ierti si sa ne ingadui, si sa ne iubesti asa pacatosi cum suntem noi. Cum am mai spus, faptul ca urmam dreapta credinta, nu inseamna ca suntem si poporul ales. Si asa cum urmam noi dreapta credinta, si alte popoare o pot urma. Bunu Dumnezeu nu exista doar in Romania, e peste tot. Doamne ajuta. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi se pare ca privesti totul cam dur, desi ai putea in egala masura sa intelegi ca poate cei plecati din tara...isi varsa si ei of-ul pe acest forum doar, si nicidecum nu ar fi vreo secta care incearca sa lase teritorul tarii pustiu.
|
|||
|
|||
![]()
Eu am plecat din curiozitate, din spirit de aventura, dar nu cu ideea de a-mi parasi tara ! Imi pare rau ca n-am vazut USA , Canada si Australia ....Dar acasa este acasa si nu parasesc ce mi-a dat Dumnezeu.
Eu propun ca raspandacii de expatriere sa se duca pe alte forumuri. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca-ti lipseste o nevasta! Ar fi cazul sa te insori !
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cum sa las tara, care-i plina de biserici, manastiri, duhovnici cu har si moaste sfinte, in schimbul a ceea ce-mi ofera vestul ? Vestul imi ofera prea putin !
Dar cati din cei de acasa apreciaza acest lucru? Dintr un popor majoritar ortodox( 85% parca) cati sunt practicanti? 15% cred ca e mult spus... Depinde ce vrei tu de la vest.... Last edited by carmenserghi; 22.08.2010 at 00:58:09. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Scuze ca te intreb...dar am convingerea ca aceasta afirmatie ( standard) face parte din cateheza sectara...care nu se rezuma la cunoasterea Adevarului, ci la imbrobodirea procentajelor... Hai sa nu judecam aiurea, asa cum sectarii au ramas saracii in proportie de 10% din populatia Romaniei, desi se dau cu posteriorul de pamant cu spor...tot asa procentajul cat se poate de elocvent e acela de fix 85 % de Ortodocsi.... ![]()
emigrare |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Incinerarea este un pacat? | rainer_ligia | Eutanasia | 108 | 06.03.2013 20:01:52 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
Este iluzionismul pacat? | Bunl | Generalitati | 2 | 05.09.2008 00:47:01 |
|