![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum sa las tara, care-i plina de biserici, manastiri, duhovnici cu har si moaste sfinte, in schimbul a ceea ce-mi ofera vestul ? Vestul imi ofera prea putin !
Dar cati din cei de acasa apreciaza acest lucru? Dintr un popor majoritar ortodox( 85% parca) cati sunt practicanti? 15% cred ca e mult spus... Depinde ce vrei tu de la vest.... Last edited by carmenserghi; 22.08.2010 at 00:58:09. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Scuze ca te intreb...dar am convingerea ca aceasta afirmatie ( standard) face parte din cateheza sectara...care nu se rezuma la cunoasterea Adevarului, ci la imbrobodirea procentajelor... Hai sa nu judecam aiurea, asa cum sectarii au ramas saracii in proportie de 10% din populatia Romaniei, desi se dau cu posteriorul de pamant cu spor...tot asa procentajul cat se poate de elocvent e acela de fix 85 % de Ortodocsi.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Da, sunt ortodoxa!
Ai dreptate ... sa nu judecam... Poate si datorita faptului ca am plecat, eu si familia mea L-am cunoscut pe Dumnezeu... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
multumesc! la fel si tie
|
![]() |
Tags |
emigrare |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Incinerarea este un pacat? | rainer_ligia | Eutanasia | 108 | 06.03.2013 20:01:52 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
Este iluzionismul pacat? | Bunl | Generalitati | 2 | 05.09.2008 00:47:01 |
|