Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.08.2010, 00:29:15
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Eu nu m-am lamurit care-i problema voastra spirituala sau psihologica ! Daca voi ati plecat trebuie sa plece tot neamul ? Si de ce ne pisati pe noi crestinii ortodocsi de pe acest forum ?
N-ati inteles pana acum ca n-ati convins pe nimeni ?

Cum sa las tara, care-i plina de biserici, manastiri, duhovnici cu har si moaste sfinte, in schimbul a ceea ce-mi ofera vestul ? Vestul imi ofera prea putin !

Este evident ca daca vreti doar sa refulati in lumea crestin-ortodoxa, pe care ati parasit-o, va inteleg, chiar dc nu-s de acord !

Imi pareti un cor de disperati si dezradacinati.
Dar tu personal de ce ai plecat, atunci cand ai facut-o...parasind totusi Romania, asa plina de Biserici cum e, de Manastiri, si duhovnici cu har?

Mi se pare ca privesti totul cam dur, desi ai putea in egala masura sa intelegi ca poate cei plecati din tara...isi varsa si ei of-ul pe acest forum doar, si nicidecum nu ar fi vreo secta care incearca sa lase teritorul tarii pustiu.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2010, 00:31:46
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Eu am plecat din curiozitate, din spirit de aventura, dar nu cu ideea de a-mi parasi tara ! Imi pare rau ca n-am vazut USA , Canada si Australia ....Dar acasa este acasa si nu parasesc ce mi-a dat Dumnezeu.

Eu propun ca raspandacii de expatriere sa se duca pe alte forumuri.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2010, 00:42:45
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Implicit

Cred ca-ti lipseste o nevasta! Ar fi cazul sa te insori !

Citat:
Eu am plecat din curiozitate, din spirit de aventura, dar nu cu ideea de a-mi parasi tara ! Imi pare rau ca n-am vazut USA , Canada si Australia ....Dar acasa este acasa si nu parasesc ce mi-a dat Dumnezeu.

Reply With Quote
Vechi 22.08.2010, 00:50:20
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:

Deci tu ai plecat din curiozitate...in timp ce ceilalti sunt raspandaci cu probleme psihice, care or fi trecut granitza cu flacoanele de pastile dupa ei...
Reply With Quote
Vechi 22.08.2010, 15:37:13
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Citat:

Dar Ionel, cione ti se pare tie ca face reclama de plecat pe aici?
Fiecare are soarta si calea lui. pentru unii este bine sa plece, pentru altii sa ramana. Iar noi cei care am plecat trebuie sa ne gasim mantuirea aici unde suntem, chiar daca sunt mai putine manastiri si biserici (dar sunt!). Nu numarul bisericilor sfinteste locul.
Sa sfintim locul noi, cei care am plecat.
Iar voi sfintiti=l pe al vostru!
Vechi 22.08.2010, 20:45:52
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Dar Ionel, cione ti se pare tie ca face reclama de plecat pe aici?
Fiecare are soarta si calea lui. pentru unii este bine sa plece, pentru altii sa ramana. Iar noi cei care am plecat trebuie sa ne gasim mantuirea aici unde suntem, chiar daca sunt mai putine manastiri si biserici (dar sunt!). Nu numarul bisericilor sfinteste locul.
Sa sfintim locul noi, cei care am plecat.
Iar voi sfintiti=l pe al vostru!
Dumnezeu-le, ia te uita pe paginile anterioare si sa te ti propaganda pt expatriere. Parca-s maniaci !

Numarul bisericilor , la o suprafata data, conteaza pt ca sfinteste. "De acolo de unde dispare o biserica, apar 100 de spitale de nebuni". In Romania Dumnezeu a avut gija ca macar pe nebuni sa nu-i inmuteasca nimeni !
Reply With Quote
Vechi 23.08.2010, 00:00:43
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Dumnezeu-le, ia te uita pe paginile anterioare si sa te ti propaganda pt expatriere. Parca-s maniaci !

Numarul bisericilor , la o suprafata data, conteaza pt ca sfinteste. "De acolo de unde dispare o biserica, apar 100 de spitale de nebuni". In Romania Dumnezeu a avut gija ca macar pe nebuni sa nu-i inmuteasca nimeni !
Si in Romania sunt destui nebuni. Numai ca desi unele biserici au disparut nu au aparut spitale.
De obicei romanii nostalgici plecati ideamizeaza Romania, vad acum ca sunt si unii din interiorul ei..
Sigur, conteaza si numarul bisericilor dar sa stii ca atunci cand esti in minoritate undeva iti opi altfel problema credintei. Daca esti slab ti-o pierzi, daca esti tare ti-o regasesti.
Vechi 23.08.2010, 01:20:10
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
De obicei romanii nostalgici plecati ideamizeaza Romania,
Nu o idealizeaza, ci o iubesc cu bune si cu rele. E o diferenta.
Reply With Quote
Vechi 23.08.2010, 16:00:36
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Nu o idealizeaza, ci o iubesc cu bune si cu rele. E o diferenta.
Exista si unii care idealizeaza tara din care au plecat, si unii care o iubesc cu bune si rele.
Eu sper ca ma numar printre ultimii. ;-) Dar la fel, iubesc tara in care stau, cu bune si rele.
Vechi 23.08.2010, 12:37:48
The_Fallen The_Fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.06.2009
Implicit

Citat:

Tu realizezi faptul ca avem un procentaj foarte mare de persoane bolnave mintal de care nu are grija nimeni?
Reply With Quote
Răspunde

Tags
emigrare

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Incinerarea este un pacat? rainer_ligia Eutanasia 108 06.03.2013 20:01:52
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31
Este iluzionismul pacat? Bunl Generalitati 2 05.09.2008 00:47:01