![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi se pare ca privesti totul cam dur, desi ai putea in egala masura sa intelegi ca poate cei plecati din tara...isi varsa si ei of-ul pe acest forum doar, si nicidecum nu ar fi vreo secta care incearca sa lase teritorul tarii pustiu.
|
|||
|
|||
![]()
Eu am plecat din curiozitate, din spirit de aventura, dar nu cu ideea de a-mi parasi tara ! Imi pare rau ca n-am vazut USA , Canada si Australia ....Dar acasa este acasa si nu parasesc ce mi-a dat Dumnezeu.
Eu propun ca raspandacii de expatriere sa se duca pe alte forumuri. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca-ti lipseste o nevasta! Ar fi cazul sa te insori !
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fiecare are soarta si calea lui. pentru unii este bine sa plece, pentru altii sa ramana. Iar noi cei care am plecat trebuie sa ne gasim mantuirea aici unde suntem, chiar daca sunt mai putine manastiri si biserici (dar sunt!). Nu numarul bisericilor sfinteste locul. Sa sfintim locul noi, cei care am plecat. Iar voi sfintiti=l pe al vostru!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numarul bisericilor , la o suprafata data, conteaza pt ca sfinteste. "De acolo de unde dispare o biserica, apar 100 de spitale de nebuni". In Romania Dumnezeu a avut gija ca macar pe nebuni sa nu-i inmuteasca nimeni ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() De obicei romanii nostalgici plecati ideamizeaza Romania, vad acum ca sunt si unii din interiorul ei.. Sigur, conteaza si numarul bisericilor dar sa stii ca atunci cand esti in minoritate undeva iti opi altfel problema credintei. Daca esti slab ti-o pierzi, daca esti tare ti-o regasesti.
|
|||
|
|||
![]()
Nu o idealizeaza, ci o iubesc cu bune si cu rele. E o diferenta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sper ca ma numar printre ultimii. ;-) Dar la fel, iubesc tara in care stau, cu bune si rele.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
emigrare |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Incinerarea este un pacat? | rainer_ligia | Eutanasia | 108 | 06.03.2013 20:01:52 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
Este iluzionismul pacat? | Bunl | Generalitati | 2 | 05.09.2008 00:47:01 |
|