![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnul Ionut probabil este om de afaceri in domeniul imobiliarelor. El tot vinde si cumpara.
Si a ajuns sa creada ca tot ce este pe lumea asta e de vanzare. Si sufletul. si credinta. Si Biserica. Tot mereu aminteste de vanzari. Asta e specialitatea lui: sa stie cu cat se vinde „marfa”. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
afacerea buna pe care am facut-o si de care am sa tin este aceea ca am fost sunt si voi ramane un CRESTIN ORTODOX nu o sa ma despart de ortodoxie pt nimic in lume. sufletul meu nu poate fi cumparat de nimeni .v-ati vandut ce aveati mai de pret pt un pumn de linte
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
tu habar nu ai ce spune Biblia da ii faci pe altii indraciti. Uita-te mai bine la tine ca asa cum vorbesti dai dovada ca esti un fiul al celui rau nu al lui Dumnezeu(cum te consideri).
|
|
|||
|
|||
![]()
eu nu fac parte dintr-o secta mincinoasa pusa numai pe sminteala si a insela oamenii.daca spuneti ca nu sunteti stapaniti de cel rau de ce denigrati tot ce este sfant,nu oare numai dracii fac acest lucru
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa demonstrezi ca o confesiune e mincinoasa ar trebui sa demonstrezi asta cu Sf Scriptura nu sa vorbesti in vant ce-ai auzit si tu pe la unu si pe altul.
|
|
|||
|
|||
![]()
va demonstrati singuri acest lucru prin minciunile pe care le spuneti despre cele sfinte,sfinti si interpretarile total smintite pe care le dati bibliei voastre
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hristos spune ca pe cei credinciosi ii cunosti dupa rodele lor, asa ca judeca roadele nu faptul ca noi nu suntem de acord cu voi in anumite aspecte. Arata-mi in Sf Scriptura unde Hristos spune sa cinstim anumite obiecte ca fiind sfinte?Demonstreaza-mi cu Sf Scriptura ca ceea ce spui tu e adevarat. De basme e satula lumea. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului | alynna | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 10.05.2013 08:28:51 |
Care este sensul Botezului Domnului? | Florin-Ionut | Botezul | 33 | 07.01.2013 15:38:30 |
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi | georgeval | Botezul | 22 | 21.02.2012 23:08:48 |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
|