![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Fiul nu va purta nedreptatea tatalui, si tatal nu va purta nedreptatea fiului. Celui drept i se va socoti dreptatea sa, iar celui rau, rautatea sa." (Iezechiel 18 : 20) Din spusele tale , daca pacatul original ar fi asupra mea ar insemna ca trebuie sa platesc pentru pacatul lui Adam. Dar Biblia spune ca NU, ci fiecare va plati pentru pacatul lui. Alt pasaj: "In zilele acelea nu vor mai zice : Parintii mei au mancat agurida si copiilor li s-au strepezit dintii, Ci fiecare va muri pentru faradelegea sa; cine va manca agurida, aceluia i se vor strepezi dintii." (Ieremia 31 : 29-30) La fel, Dumnezeu e clar in ceea ce spune, fiecare va fi pedepsit pentru faradelegea lui. O sa te intreb ceva, e un pasaj in Facerea care demonteaza complet dogma pacatului ancestral. "Dupa aceea a zis Domnul Dumnezeul lui Noe : Intra in corabie, tu si toata casa ta, caci in neamul acesta numai pe tine te-am vazut drept inaintea Mea." (Facerea 7 : 1) Intrebarea e urmatoarea: cum putea fi Noe drept inaintea lui Dumnezeu de vreme ce, conform spuselor tale, avea pacatul ancestral in el, era vinovat de pacat? Cum poate spune Dumnezeu unui om care e vinovat de pacat ca e drept inaintea Lui? Citat:
Dumnezeu s-a intrupat pentru a plati pentru pacatele noastre si astfel sa ne impace cu Dumnezeu. Citat:
Biblia se argumenteaza prin ea insasi si este suficienta pentru a oferi invatatura care duce la desavarsire: "Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu și de folos spre învățătură, spre mustrare, spre îndreptare, spre înțelepțirea cea întru dreptate, Astfel ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit, bine pregătit pentru orice lucru bun." |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului | alynna | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 10.05.2013 08:28:51 |
Care este sensul Botezului Domnului? | Florin-Ionut | Botezul | 33 | 07.01.2013 15:38:30 |
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi | georgeval | Botezul | 22 | 21.02.2012 23:08:48 |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
|