Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2010, 14:28:11
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
Revin cu o completare:cand vei intelege suferinta unui posedat si indiferenta celor ce ar trebui sa il ajute, o sa ma intelegi.....vei intelege si revolta si aratarea cu degetul,si judecarea si nu vei simti nici un pic de ingaduinta fata de cei ce se fac ca ploua!nu poti sti ce inseamna un posedat,ce cruce duce,cu ce se lupta,ce se alege de el si viata lui,pana nu ai fost ca el sau langa el!este el cu o turma de draci si cu Dumnezeu.si uneori simte ca nici Dumnezeu nu ii e suficient!e cea mai grea cruce sa lupti cu ce nu vezi si maicile sa cheme ambulanta!cat despre barfa........hai sa fim seriosi!
Iarta-ma, draga mea! Probabil voi spune o prostie care te va revolta si mai mult, dar dupa cate ma cunosti, nu-mi sta in caracter sa ma abtin in astfel de cazuri. A fi posedat inseamna a fi stapanit de cel rau. Iar cel rau se simte bine acolo fiindca tu faci ce faci si nu vrei sa-l scoti afara, oricat s-ar stradui ceilalti. Cred ca pe el trebuie sa-l "scuipi" afara cu orice pret. Stiu ca ai suferit, dar dupa manifestarile tale, dupa duritatea mesajelor pe care le lasi, se pare ca nu ai scapat definitiv. Au gresit maicutele de la Prislop? Am inteles si eu asta, dar hai sa le iertam si sa ne rugam pentru ele, ca daca ne privim pe noi vom vedea mult mai multe pacate. Pentru ale lor, nu vom plati noi decat in masura in care incercam sa le punem la zid!!! Ca a gresit fata de tine Parintele Teofil Paraianu? Nu privi superficial! Nimic pe lume nu-i intamplator. Ar fi trebuit sa-ti dea de gandit acest lucru, nu sa judeci aspru un om batran si bolnav, caruia tocmai i s-a tulburat odihna, sau rugaciunea catre Dumnezeu. Cine n-a avut dezamagiri cu anumiti duhovnici? Si? Dumnezeu ne cere rabdare si-i permite diavolului sa ne puna la incercare prin orice metoda. Iar noi ce facem? Dam cu bata-n balta, incercand sa ne luam de piept si cu Dumnezeu ca si-a permis sa ne scoata din rand si sa ne aseze din nou la coada... Eu cred ca stie El bine... DE CE!!!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 16:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 14:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 20:40:31