Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Oare?
Esti de-a dreptul amuzant.
Tu cind esti cu piciorul rupt si-ti iese osul crapat prin piele oare de ce ai nevoie...de predici ale nemuririi sufletului si a salvarii lui sau de o tija si de cineva care sa se murdareasca pe miini cu singe pentru a ti-o fixa?..eh, parca nu prea mai iti pasa de ESENTA in acele momente? oare nu-i asa? tu crezi ca nenorocitii care-l inconjurau de predici aveau nevoie sau sa fie spalati si ingrijiti? si scapati de buboie? tu crezi ca ele trec de la sine, daca da, poate-mi arati si mie cum se face acest lucru aici pe pamint repetind "minunea"
Oare Hristos a saturat multimile continuind cu predicile la nesfirsit sau LA UN MOMENT DAT OPRINDU-SE si saturindu-i cu piine si peste? fii sigur ca a realizat perfect ce trebuie facut...
Eu sunt ortodox convins dar de tip nou, si in bun acord cu duhovnicul meu, si fii fara nici o grija ca nu am nevoie sa fiu pe placul tau...nu suport ipocrizia si minciuna si mai ales fatarnicia cu fata lunga...
Si din nou lasa-ma tu pe mine. Eu lucrez in planul meu cu oamenii tu insa ESTI PREOT!..nu eu
|
Asa se vorbeste cu un parinte bai nesimtitule ? Pe vremuri pentru obraznicia asta te omora lumea , te bateau cu pietre si te spanzurau. Nu-i de mirare ca traim din ce in ce mai greu, ca meritam totul cu varf si indesat, stiti sa va plangeti si sa va certati dar sa faceti un lucru bun nu stiti. Iti da un parinte un sfat care e nemasurat mai intelept si mai traitor ca un mirean de rand si tu esti marele praslea si stii totul.Taci si asculta ca nu stii nimic, daca te crezi stiutor , stii foarte bine cine te faci sa crezi asta. Vai de capul nostru.....