![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() E drept ca domnul Samson te-a enervat destul de tare, dar un crestin cumpatat nu se lasa tulburat asa usor...in nici un caz intr-atat incat sa-i asemene cu dracii pe semenii lui. Pericolul este urmatorul: El poate maine sa se pocaiasca si sa treaca la dreapta credinta iar noi sa ramanem cu judecata si sa ne asemenem cu ucigasii de frati. Pe de alta parte, chiar daca satan lucreza prin oameni sa ne ispiteasca, si ispita are rostul ei: anume acela de a arata care crestin este vrednic si care nu; care Il iubeste pe Hristos nu va ceda ispitei de dragul Lui si isi va trai inainte viata de curatie la care a fost chemat, indiferent cat de tare urla satan in spatele lui. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Adica?De ce l-am enervat eu?Faptul ca nu suporta alte conceptii si se enerveaza din cauza asta nu e problema mea.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si: nu de ce l-am enervat ci : de ce am enervat-o. Nu ma enervez, ca nu am de ce. Fiecare cu convingerile lui. Dar vezi tu: Daca sunt invitata in casa ta, atunci cand intru nu incep sa o critic ca e prost construita, ca e murdara si urata. |
|
||||
|
||||
![]()
De la tine Samson am asteptat un raspuns la o intrebare a mea, de ieri, care nu a mai venit. de atunci, iaca sunt vreo 4 pagini scrise deja. eu, dupa cum ai vazut m-am retras si sincer sa iti spun nici nu mai astept raspunsul tau. ca oricum nu ma face pe mine mai credincioasa parerile tale.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca citesti topicul de la inceput ai sa vezi ca tot NP au fost cei atacati, din punctul tau de vedere noi nu am avea dreptul la replica?Citeste prima postare a topicului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"S-a făcut odată adunare la schit despre un frate care greșise, iar părinții vorbeau. Avva Pior însă tăcea; apoi s-a ridicat, a ieșit, și a luat un sac, umplându-l de nisip, și-l căra pe umăr. Și punând puțin nisip într-un săculeț îl ducea pe dinainte. Întrebat fiind de părinți ce va să fie asta, le zise: sacul cel cu mult nisip sunt greșelile mele, că sunt multe; iar acestea puține ale fratelui meu sunt dinainte, și-mi petrec vremea judecându-l. Nu așa ar trebui să fac, ci să mi le car pe ale mele dinainte și să mă îngrijesc de ele, și să-l rog pe Dumnezeu să mă ierte". «Toate sunt curate celor curați, iar celor necurați și conștiința și toate le sunt spurcate» (Tit 1, 15) Nu judeca, si nu vei fi judecat. Evidenta oamenilor nu e ca evidenta Domnului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate pomul bun sa faca roade rele? Apostolul Ioan in intaia sa epistola spune asa: "Și întru aceasta știm că L-am cunoscut, dacă păzim poruncile Lui. Cel ce zice: L-am cunoscut, dar poruncile Lui nu le păzește, mincinos este și întru el adevărul nu se află. Iar cine păzește cuvântul Lui, întru acela, cu adevărat, dragostea lui Dumnezeu este desăvârșită. Prin aceasta, cunoaștem că suntem întru El. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Împăratul a răspuns: “Adevărat, așa este”. Iar Ioan a zis: “Tot așa este de necinstită cetatea aceasta, care, deși este dreptcredincioasă, totuși are într-însa pe necredincioșii arieni. Și precum tu, împărate, te-ai fi mîniat pentru necinstirea coroanei tale, așa și Atotputernicul Dumnezeu se mîhnește de cetatea aceasta, care este înșelată de eresul arienilor. Deci se cuvine ca, ori să aduci pe eretici la unirea credinței, ori să-i izgonești din cetate”. Auzind acestea împăratul, a poruncit îndată să aducă înaintea sa pe mai marii arienilor și le-a poruncit să spună înaintea patriarhului mărturisirea de credință a lor. Iar ei au început a grăi cuvinte de rea credință și de hulă asupra Domnului nostru Iisus Hristos; atunci împăratul a poruncit să-i izgonească din cetate.`` |
|
|||
|
|||
![]()
Probabil ca nu e problema ta. Insa eu nu am inteles ce te indeamna sa-ti expui numai conceptiile care stii ca deranjeaza si enerveaza, desi ai posibilitatea de a oferi pacea si pe Hristos. Fiecare seamana in jurul lui ce are. E bine sa te intrebi ce semeni tu si ce cauti , de fapt. Adevarul nu prea are nici o valoare daca nu e semanat in dragoste.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului | alynna | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 10.05.2013 08:28:51 |
Care este sensul Botezului Domnului? | Florin-Ionut | Botezul | 33 | 07.01.2013 15:38:30 |
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi | georgeval | Botezul | 22 | 21.02.2012 23:08:48 |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
|