![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Au facut vreun astfel de gest Iisus sau apostolii (in afara de cel din templu in care scopul principal a fost sa purifice templul Domnului)?
|
||||
|
||||
![]()
El uita sa spuna ca acei "sfinti" care distrugeau idoli si darmau temple, le oferea si un tratament preferential preotilor si celor ce refuzau crestinarea ... asta arata cat de "pasnic" este crestinismul ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca au fost multi care n-au inteles (sau au inteles dupa cum convenea lor) mesajul Mantuitorului, asta nu inseamna ca mesajul Lui nu e unul valabil.
|
||||
|
||||
![]()
Si cand cei ce nu au inteles mesajul sunt tocmai cei ce il transmit mai departe, ce poti face?
|
|
||||
|
||||
![]()
Il cauti in inima.
|
||||
|
||||
![]()
Asta inseamna ca nu trebuie sa ma mai iau dupa ce spun ei?
|
|
||||
|
||||
![]()
Iei doar ce-i bun din invataturile lor. Asta e parerea mea. Eu nu am ajuns la stadiul asta si sper sa nu ajung.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|