![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
va las pe dvs sa interpretati in stil platonian ceea ce unii nu inteleg din acest citat, nu de alta dar daca tot sunteti expert in interpretari!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...?t=8430&page=9 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
domnule ilustru filozof explicati aici sensul ``denominational`` pentru umilii ortodocsi care nu stiu ce inseamna. Intrucat dvs l-ati folosit , dvs se cuvine sa il explicati, nu noi ortodcsii care stim.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prespun ca ar trebui sa te cred pe cuvant, dumneata fiind un om fara doar si poate onest si desavarsit spiritual, din experienta caruia noi toti am avea ceva de invatat. Si in consecinta sa las orice ratiune (pardon, prejudecata, doar adventistii sunt capabili sa rationeze) si sa te urmez pe acelasi drum. Plecaciuni, plecaciuni... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iaca ca s-a tinut cont si textul ebraic in traducerea septuagintei. Intrebari? Despre modificarile aduse de cornilescu originalului , dupa bunul sau plac, si al protestantilor eretici, maine ca acum nu mai am timp, ca sunt multe de tot, incalcita minte pe Cornilescu saracu. Ei, ei, ce-i prea mult strica. |
|
||||
|
||||
![]()
pentru tricesimusquintus
Cand sunteti in pana de idei ma trimiteti la plimbare in casa mea, sa inteleg? sa ma duc pe topicul X. Pai asa imi raspundeti dvs? deunazi mi-ati multumit ca nu v-am trimis la plimbare. Si dvs ce ati facut? Cum imi raspundeti acum. Frumos n-am ce zice. Last edited by dobrin7m; 26.09.2010 at 14:34:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e amestecată, e destul de omogenă, din nefericire e mestecată, rumegată de alții pentru că dumneata nu îndrăznești s-o înțelegi cu inima și mintea proprie.
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici o problemă, aștept cu interes...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului | alynna | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 10.05.2013 08:28:51 |
Care este sensul Botezului Domnului? | Florin-Ionut | Botezul | 33 | 07.01.2013 15:38:30 |
Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi | georgeval | Botezul | 22 | 21.02.2012 23:08:48 |
Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 15:34:34 |
|