![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu ne-a dat libertate nu ingradire! Eu sunt de acord ca diavolul poate lua orice forma, chiar si de extraterestru, probabil asa la vazut si Parintele Cleopa. Dar eu ma refeream la alt tip de extraterestru, unul bun, care ajuta din umbra, care nu vrea sa se faca vazut, dar vrea sa ajute. De exemplu Nicola Tesla, spunea ca toate inventiile i-au fost comunicate de o entitate si inventiile lui Tesla au fost cu mult inaintea vremii in care a trait...numai stiu ce compozitor spunea ca a scris partiturile respective tot asa dictate de nu stiu cine...si exemplele pot continua. Evident ca toti au fost considerati nebuni...dar totusi cineva trebuie sa fi fost... |
|
|||
|
|||
![]()
Deci nu crezi? De ce? Fiindcă înțelegi că e absurd ca viața evoluată și inteligentă să apară în cosmos? Deci recunoști și tu că teoria evoluționistă e ridicolă.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este o diferenta intre "cred ca exista" si "este posibil sa existe". Ai un rationament ... fara comentarii ... |
|
|||
|
|||
![]()
Deci totuși consideri posibil să existe omuleți. Poate nu verzi, dar oricum, inteligenți. M-am lămurit cu cine am de a face (și intelectual și moral).
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 06.10.2010 at 15:16:42. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
N-am avut experiențe paranormale. Și dacă aș avea, n-aș mai fi creștin, aș fi orice altceva și atunci, mi-aș permite niscaiva experiențe paranormale și rolul de vizionar... și ales interlocutor al extratereștrilor. Da' de aș face niște parale. Îngerii nu au nici o legătură cu klingonieinii, romulanii, Q-urile, Xenu, omușori verzi etc. Sper că-ți dai seama că nu au legătură cu noi, ci, eventual cu dracii.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fac un rezumat al mesajelor mele de ieri Cei care au cercetat ani intregi fenomenul ozn (cum este j.Vallee si allen Hynek, astronomi pe care i-am citat) au ajuns la concluzia ca aceste manifestari NU POT FI DESPARTITE DE MANIFESTARI OCULTE de tip demonic sau poltergeist deoarece prezinta multe caracteristici comune cu aceastea si pot fi studiate eficient doar din aceasta perspectiva (oiculta, demonica, adica). Sper ca acum nu mai exista confuzii. In plus, acesti astronomi (si altii) au ajuns la concluzia ca atunci cand un om vede un asa zis ozn pe cer.. ei bine, acela NU este materie! Cica nu ar avea cum deoarece de obicei aceste aratari sfideaza legile de baza ale fizicii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt multi carora le-au vorbit entitatile... dar nu mai dau exemple, ca iar voi fi gresit inteleasa (dar nu ma pot abtine.. teoria evolutionista a fost comunicata si ea la ureche) Sunt dracii, intotdeauna dracii care comunica la ureche. Dumnezeu este interesat doar de mantuirea noastra, nu de progresul ideilor omenirii.. cred ca acest lucru este evident. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu am spus ca viata extraterestra exista. Am spus ca este posibila. Intre posibilitate si certitudine este o diferenta majora. |
|
|||
|
|||
![]()
Anna21 adica toate marile progrese ale lumii, operele scrise de marii compozitori, autori, sa fie de la diavol? Sincer ma indoiesc el nu este capabil de a face bine. Este adevarat ca au aparut si multe tampenii si bazaconii....dar ce este frumos e frumos...si Lui Dumnezeu ii place sau cel putin asa se spune.
Anna eu nu ma refeream la acele fenomene extratereste asociate cu diverse activitati oculte sau ritualuri ci pur si simplu sa fii ajutat si sa ai impresia ca nu este un ajutor omenesc ci extraterestru. Poate nu m-am exprimat tocmai bine ca sa ma fac inteleasa, dar nu am gasit alta formulare. I.Calin,dar caile prin care lucreaza Dumnezeu cu noi nu pot lua diferite forme? Sa zicem ca astazi ma ajuta prin aparitia unei femei necunoscute, altadata prin aparitia unui extraterestru, defapt nu inteleg dece extraterestrii sunt sigur diavolii si ar clatina credinta ortodoxa. GheronIosifIsihastul mesajul tau este deosebit, dar de inteles il inteleg pana la un anumit punct...acum o sa citesc si restul. Multumesc! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine sau ce sunt carismaticii? | magnolia | Generalitati | 36 | 07.07.2011 10:00:46 |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Ucrainieni au realizat cine sunt | andreicozia | Generalitati | 3 | 04.06.2010 10:24:07 |
Cine sunt cu adevarat? | Generalitati | 12 | 10.08.2009 21:52:09 |
|