Citat:
Este rusinos pentru un ortodox practicant sa sustina existenta extraterestrilor cand cei din biserici evangheliste/ protestante etc... au ajuns singuri la concluzia ca sunt fenomene demonice!!!
|
Este rusinos sa minti, sa furi, sa dai in cap...etc. Nu sa intrebi si sa sustii, defapt mai mult sa dezbati o idee care pana la urma nu s-a dovedit a fi rea sau buna, adevarata sau falsa. Ce treaba am eu cu concluziile la care au ajuns altii, nu pot avea propia mea concluzie? Si nu-mi plac bigotismele.
Dumnezeu ne-a dat libertate nu ingradire!
Eu sunt de acord ca diavolul poate lua orice forma, chiar si de extraterestru, probabil asa la vazut si Parintele Cleopa. Dar eu ma refeream la alt tip de extraterestru, unul bun, care ajuta din umbra, care nu vrea sa se faca vazut, dar vrea sa ajute.
De exemplu Nicola Tesla, spunea ca toate inventiile i-au fost comunicate de o entitate si inventiile lui Tesla au fost cu mult inaintea vremii in care a trait...numai stiu ce compozitor spunea ca a scris partiturile respective tot asa dictate de nu stiu cine...si exemplele pot continua. Evident ca toti au fost considerati nebuni...dar totusi cineva trebuie sa fi fost...