![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dorina, nu este vorba de preferinte literare.
Ma intreb ce carti mai au crestinii prin bagaje. (eu sincer, credeam ca idolatria crestinilor actuali se rezuma la poftele trupesti si la orgoliu.. dar nu, mai e o latura culturala). Eu nu am mai vazut asa o vehementa de cand eram in liceu si eram innebunite (eu si o colega) dupa nietzsche. Ni se parea ca este genial, ca spune lucruri profunde, ca nu mai exista altul ca el. Astazi ma ingrozesc ca citeam nietzsche, totusi in apreciere nu am gresit: era genial, spunea chestii profunde, nu mai e altul ca el si a marcat profund societatea prin scrierile lui. Ma intreb.. sa-l trec in poimelnic? (gluma, nu dati cu bata!) Ce vreau sa spun este ca preferintele personale si nici macar recunoasterea sociala a valorii nu sunt un garant pt folosul duhovnicesc.. zic si eu. (off topic: fratele Zaharia are un umor aparte! pacat ca nu sesizati) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Si mie imi place cum scrie fratele Zaharia. De am mai avea ca el...) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Daca ti-a placut asa mult TRECE-L....Andrei Scrima il trecea pe Kant pt care avusese o slabiciune aparte.....e un lucru foarte frumos
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teodora Păunescu Tucă | Mihaela19 | Muzica Bisericeasca | 1 | 17.04.2012 23:29:02 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
Poetul din gara Sinaia | Pelerinul | Generalitati | 102 | 21.02.2011 10:59:37 |
Adrian Fageteanu | achimovjan | Generalitati | 33 | 15.10.2008 14:10:09 |
Adrian | Adrian27 | Generalitati | 11 | 23.08.2007 14:46:07 |
|