![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Altfel de cautare Cautăm meru, cu înfrigurare, cautăm prin lucruri și haine murdare purtate de travestiți și de femei ușoare. Ne lasăm pruncii, țara,părinții,sfinții și mergem, în rânduri,voioși să fim servitorii EUROPEI ! (D.S) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Îți spun cu mâna pe inimă ca este un om MINUNAT care iubește,iartă care se smerește și mai ales care se straduiește să nu dea vreun sfat care să se abată de la drepta credință ortodoxa. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Cristi, de la tine am asteptari mult mai mari, crede-ma. Oricine altcineva are circumstante, dar tu... Mergi regulat la Sf Liturghie si stii ce spune Parintele cand ridica potirul Sfintelor Taine: "Cred, Doamne si marturisesc ca ai venit in lume sa ne mantuiesti pe noi, pacatosii, dintre care cel dintai sunt eu!"... Cristi, ograda mea este plina cu balarii. Daca pun mana pe coasa, nu incep cu balariile vecinului ca risc sa-i suprim si mirodeniile folositoare!...
Nici tu nu esti intotdeauna usor de digerat... Nici nu stii cati dusmani ai, care nu-ti inteleg intotdeauna sufletul... Toti gresim si toti avem nevoie de iertare: si tu si eu si fratele Zaharia si nenea adminu' si Parintele Gheorghe... Daca ai sti de cate ori imi inabus revolta sa nu daram niste mituri pe forumul nostru... Uneori nici nu ne dam seama ca de fapt fiecare reactie in parte si fiecare om cu firea lui sunt foarte importante in masinaria asta complicata. Detaseaza-te de toate si vezi ca menirea noastra nu este sa ne luam de guler cu ceilalti, ci sa suprimam bascalia ordinara care ne injoseste ca natie... Daca poti aborda subiectul si nu omul, ar fi teribil de frumos!... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma bucur de postarea ta !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teodora Păunescu Tucă | Mihaela19 | Muzica Bisericeasca | 1 | 17.04.2012 23:29:02 |
OMUL NOU - OMUL VECHI | iosif | Pocainta | 32 | 12.04.2011 16:29:42 |
Poetul din gara Sinaia | Pelerinul | Generalitati | 102 | 21.02.2011 10:59:37 |
Adrian Fageteanu | achimovjan | Generalitati | 33 | 15.10.2008 14:10:09 |
Adrian | Adrian27 | Generalitati | 11 | 23.08.2007 14:46:07 |
|