Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.11.2010, 21:05:31
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
E frumos ca il pui la sarindare si pe Adrian Paunescu.Asta sigur il va ajuta acolo sus.
Insa nu stiu cu ce te-a ajutat,sau impresionat pe tine atat de mult incat sa faci acest gest.De obicei acest lucru se face pentru cei din familie sau pentru cei carora le pastram un respect profund.Pe mine ma mira faptul ca esti atat de atasat de Paunescu! Cine stie,cred ca ti-au placut cantecele lui Hrusca sau Vasile Seicaru!
Eu nu inteleg care e valoarea artistica a lui Paunescu! Valoarea morala s-a vazut!
Si acum ca intram in postul Craciunului,imi veni un gand...Oare Paunescu postea? Ca la cate kilograme avea nu prea imi vine sa cred..de fapt bolile de care a suferit au fost si din cauza obezitatii,asa s-a exprimat un medic.

Valoare nationala pentru unii,valoare mediocra pentru altii ,unde o fi adevarul?
Daniel, de ce nu intelegi ca este o ocazie unica sa fac ceva pentru el, dar... si pentru mine?! Nu pot sa fac lucrul asta chiar pentru oricine, fiindca poate ar fi ceva fortat. Pentru Paunescu, asa simt eu: sa fac ceva. Daca Dumnezeu primeste sau nu jertfa mea, numai El poate sti! Dar din punctul meu de vedere, nu cred ca poate fi ceva gresit. Unde n-ar exista si pentru mine un anonim pe lumea asta care sa faca ce fac eu pentru el, cand n-oi mai fi? Dumnezeu le aseaza dupa cum le pregatim noi in viata asta trecatoare!!
Doamne-ajuta si post binecuvantat!

Last edited by OmuBun; 14.11.2010 at 21:09:29.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Teodora Păunescu Tucă Mihaela19 Muzica Bisericeasca 1 17.04.2012 23:29:02
OMUL NOU - OMUL VECHI iosif Pocainta 32 12.04.2011 16:29:42
Poetul din gara Sinaia Pelerinul Generalitati 102 21.02.2011 10:59:37
Adrian Fageteanu achimovjan Generalitati 33 15.10.2008 14:10:09
Adrian Adrian27 Generalitati 11 23.08.2007 14:46:07