Citat:
În prealabil postat de Heurtebise
Stai, stai, stai...ce? Eu fac propaganda si indoctrinare cand incerc sa iti raspund la o nenorocita de intrebare? Cand ai decis asta? Cand nu ti-a mai ramas nimic altceva sa spui? Pe ce te bazezi cand faci toate afirmatiile astea off-topic? Pe sintagma ''raportare subiectiva la Iisus''; tu spui ca incerc sa denaturez adevarul cand eu incerc sa mi-l explic si mie si tie?
N`importe quoi!
|
Nu te mai enerva pe cineva care se considera mai putin decat o floare.
Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Ce tinta?
Ce tinta are floarea alba de liliac? De ce iti inchipui ca noi suntem mai importanti ca ea?
Risipa de spirit?
Ce-i acela?
Ai tu vre-un habar ce inseamna risipa de spirit? sau ce-i spiritul in afara de povesti?
Nu, traim cu mult mai intens si mai interesant ca animalele!
Ce ramine dupa o viata traita intens si interesant, cu acea "substanta ACUMULATA" ne vom prezenta in fata Lui.
In rest este numai imaginatie!
|
Ce treaba ai sora draga? Lasa-l sa se gandeasca la tristetea ciresilor neinfloriti si alte lucruri super interesante, ca are cu ce sa-si umple mintea de "substanta".
Nu te mai angaja in convorbiri de suflet cu plantele.

Vorbeste cu cei pt care e important sa stie ca au fost creati dupa chipul lui Dumnezeu (ca sa-i dau raspuns indirect lui Cozia despre diferenta dintre oameni si plante! ca vad ca multi se fac ca nu vad.. si poate bine fac!).