Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.12.2010, 19:02:10
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Heurtebise Vezi mesajul
Stai, stai, stai...ce? Eu fac propaganda si indoctrinare cand incerc sa iti raspund la o nenorocita de intrebare? Cand ai decis asta? Cand nu ti-a mai ramas nimic altceva sa spui? Pe ce te bazezi cand faci toate afirmatiile astea off-topic? Pe sintagma ''raportare subiectiva la Iisus''; tu spui ca incerc sa denaturez adevarul cand eu incerc sa mi-l explic si mie si tie?
N`importe quoi!
Nu te mai enerva pe cineva care se considera mai putin decat o floare.
Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul

Ce tinta?
Ce tinta are floarea alba de liliac? De ce iti inchipui ca noi suntem mai importanti ca ea?

Risipa de spirit?
Ce-i acela?
Ai tu vre-un habar ce inseamna risipa de spirit? sau ce-i spiritul in afara de povesti?

Nu, traim cu mult mai intens si mai interesant ca animalele!

Ce ramine dupa o viata traita intens si interesant, cu acea "substanta ACUMULATA" ne vom prezenta in fata Lui.
In rest este numai imaginatie!
Ce treaba ai sora draga? Lasa-l sa se gandeasca la tristetea ciresilor neinfloriti si alte lucruri super interesante, ca are cu ce sa-si umple mintea de "substanta".

Nu te mai angaja in convorbiri de suflet cu plantele.
Vorbeste cu cei pt care e important sa stie ca au fost creati dupa chipul lui Dumnezeu (ca sa-i dau raspuns indirect lui Cozia despre diferenta dintre oameni si plante! ca vad ca multi se fac ca nu vad.. si poate bine fac!).

Last edited by anna21; 31.12.2010 at 19:04:37.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
intrebare. Caut raspuns Bogdan N Calugarul 24 15.02.2012 22:39:36
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? alexdu Generalitati 79 23.09.2011 16:55:07
nu gasesc un raspuns piedonee Generalitati 7 11.09.2011 14:31:52
O intrebare fara raspuns! Templier Knight Despre Sfanta Scriptura 1 27.12.2010 19:59:39
O intrebare, la care nu gasesc raspuns! nede_mar Intamplari adevarate 2 01.06.2009 11:20:58