Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.12.2010, 06:49:38
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Eu una nu o sa ma limitez doar la procreere si bucuria vietii,dar cine vrea asta este liber sa faca dupa cum socoteste!Fiecare va raspunde pentru faptele sale insa eu atat vreau sa te intreb,cu ce este folositor un om care traieste doar sa se bucure de viata lui?care este misiunea lui?ce tinta are?nu este o prea mare risipa de spirit in el?ar fi putut sa traiasca ca si animal,pe aceleasi premize!
Cui ii voi raspunde?
Pe mine nu m-a anuntat nimeni oficial ca voi da socoteala pentru faptul ca mi-am trait viata modest si nu mi-am imaginat ce au vrut altii sa gindesc!

Care-i misiunea?
Misiunea-i sa ne minunam de viata asta incredibila, interesanta care trebuie sa o cercetam pe nerasuflatelea, iubind totul in jurul nostru.

Ce tinta?
Ce tinta are floarea alba de liliac? De ce iti inchipui ca noi suntem mai importanti ca ea?

Risipa de spirit?
Ce-i acela?
Ai tu vre-un habar ce inseamna risipa de spirit? sau ce-i spiritul in afara de povesti?

Nu, traim cu mult mai intens si mai interesant ca animalele!

Ce ramine dupa o viata traita intens si interesant, cu acea "substanta ACUMULATA" ne vom prezenta in fata Lui.
In rest este numai imaginatie!

Last edited by andreicozia; 31.12.2010 at 06:55:51.
Reply With Quote
Vechi 31.12.2010, 07:13:05
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Cui ii voi raspunde?
Pe mine nu m-a anuntat nimeni oficial ca voi da socoteala pentru faptul ca mi-am trait viata modest si nu mi-am imaginat ce au vrut altii sa gindesc!

Care-i misiunea?
Misiunea-i sa ne minunam de viata asta incredibila, interesanta care trebuie sa o cercetam pe nerasuflatelea, iubind totul in jurul nostru.

Ce tinta?
Ce tinta are floarea alba de liliac? De ce iti inchipui ca noi suntem mai importanti ca ea?

Risipa de spirit?
Ce-i acela?
Ai tu vre-un habar ce inseamna risipa de spirit? sau ce-i spiritul in afara de povesti?

Nu, traim cu mult mai intens si mai interesant ca animalele!

Ce ramine dupa o viata traita intens si interesant, cu acea "substanta ACUMULATA" ne vom prezenta in fata Lui.
In rest este numai imaginatie!
De pocăință ai auzit ? Care este rolul ei ?
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
intrebare. Caut raspuns Bogdan N Calugarul 24 15.02.2012 22:39:36
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? alexdu Generalitati 79 23.09.2011 16:55:07
nu gasesc un raspuns piedonee Generalitati 7 11.09.2011 14:31:52
O intrebare fara raspuns! Templier Knight Despre Sfanta Scriptura 1 27.12.2010 19:59:39
O intrebare, la care nu gasesc raspuns! nede_mar Intamplari adevarate 2 01.06.2009 11:20:58