Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Dacă-i spui cuiva: "Uite, acest pahar al meu are în el otravă; dacă vei bea din el, vei muri" , ești vinovat de moartea acestuia, presupunând că n-o să te asculte? Căci vine unul ca tine și zice: "Da, dar al cui este paharul cu otravă? Și de ce ai pus otravă în pahar? Dacă paharul era gol, n-ar fi murit otrăvit bietul om nevinovat și sărac cu duhul, care a băut din el".
Dacă îi spui cuiva: "Să nu te arunci de pe cornișa blocului, că vei muri!", dar el totuși se aruncă, ești tu vinovat că nu l-ai legat cu lanțuri, și te-ai mulțumit doar să-l avertizezi?
Și uite așa, cu artificii de "logică", Îl scoatem vinovat pe Dumnezeu și de moartea lui Adam. Atunci, de ce i-o mai fi dat viață? ca să se distreze cu moartea lui?
|
Nu ! Dumnezeu nu i-a dat lui Adam viata ca sa se distreze cu moartea lui, pentru ca Dumnezeu nu l-a predestinat sa moara ! Adam avea liber arbitru, daca asculta porunca si acum traia. Dar nu a ascultat-o, atunci Dumnezeu a spus clar ca Duhul Sau nu va mai sta in om decat maxim 120 de ani. Textul biblic este clar. Eu v-am spus ca interpretati gresit Scripturile si ca aveti nevoie de indrumarea unui preot. Si multa rugaciune.