![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
nu e rau martirajul.. dar in martiraj conteaza si scopul...
|
|
|||
|
|||
![]()
Cine isi da viata pentru Iisus cred ca e recompensat cum a fost talharul pe cruce. Dar nu oricine face greva foamei sau isi da viata pentru ceva are si dreptate. Deci domnule Iosif inca o data repet ideeea si aceea ca daca imi dau viata pentru Iisus nu inseamna ca in acest forum Bairstow ( care defapt a murit ) a fost singurul care a avut dreptate restul fiind niste natafleti!
Danut care are niste idei mai putin ortodoxe (dar face parte din biserica ortodoxa) a demonstrat capacitatea de a intelege ce am vrut sa zic pe cand tu Iosif nu o sa intelegi poate niciodata nu ca nu poti si din cu totul alte motive. Cat despre tine Danut poti sa ai unele idei( sa nu uit ca si eu am citit numeroase brosuri protestante si ca poate am si eu unele idei neortodoxe fara sa vreau) gresite dar bine e ca esti in biserica ortodoxa ! Acest bine e dat din n motive dar defapt cred ca le cunosti si tu :) Last edited by bairstow; 19.01.2011 at 21:01:21. |
|
|||
|
|||
![]()
pe altii ii pot costa prostiile lor viata.. nu neaparat ca si-o dau... iar daca unii intrec masura prin mandrie si apoi din prostia lor mor neasteptat asta nu inseamna ca sunt si martiri..
|
|
|||
|
|||
![]()
daca isi dau viata cu adevarat pt Hristos atunci jertfa e primita zic eu.. fie ei si eretici..
|
|
|||
|
|||
![]()
Am zis ca si-au dat viata degeaba in sensul ca nu au facut biserica lor adevarata prin martirul lor. E cam greu sa pricepi Doriana. Mai greu e sa pricepi ca te infuri fara sa vrei si asta imi demonstreaza multe. Apoi ucenicii lui Coresh credeau in Iisus mai documenteaza-te! Din nefericire tu nu te poti documenta decat din spusele pastorilor asta daca nu cumva esti o pastorita :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Bob lasa tu caterinca de o parte. Nu stim daca Ioan mai traieste sau nu .Eu nu zic ca traieste sau nu! Dar Iisus spune ca unii nu vor gusta moartea si ca Ioan poate va fi pe pamant pana la venirea lui. Bob ia o gura de aer ca te ineci in rasul tau spasmodic dar prostesc :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Gluma gluma dar sunt sigur ca ceilalti nu s-au prins . La noi Danut se spune ca omul poate deveni animal sau se poate indumnezeii!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poporul asta vreti voi sa il opriti sa rada ? Sa-l dezvatati sa rada ? De minciuna..., de ridicol..., de prostie..., de hotie... de vorbele voastre umflate... pai de doua mii de ani poporul asta rade !!!!!!!!!!!!!!! rade, cu sau fara voia cuiva si cand a trebuit a luat si toporul in mana !!!!! Si voi vreti sa nu mai rada..., sa nu mai iubeasca...., sa se plimbe pe strazi cu mutre lungi ca ale voastre de "sfinti impotenti" ... Sa nu mai rada poporul roman , ma !?!? Sa-l ardeti in piata pe Caragiale... Ce sa faca poporul roman ?... sa cante psalmi toata ziua... sa se inchine in nestire la fetele voastre stravezii, si pline de fariseism pervers... asta vreti voi...o Romanie cenusie si trista, fara joc...,fara ras..., fara bucurii... ...dar cica cu credinta... credinta o ai daca ti-o da Dumnezeu, daca nu, nu, si atat... si sa nu uitam ca El poate sa faca fii lui Avram si din pietre ... Last edited by bob2909; 24.01.2011 at 03:50:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Rasul mai ales zgomotos nu este un atu pentru crestin! Poporul roman a fost la rascruce de drumuri si de aceea a fost mai saracit dar el a scos un numar incredibil de oameni intelectuali ,savanti descoperitori, teologi, sfinti!
Cand o dau astia in bara cica glumesc! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu doar crestinii se sacrifica de dragul unei cauze.
Exista multe cazuri in care oamenii, de dragul unui crez, se lasa omorati. Daca o grupare este necrestina, martirajul unui membru al ei nu o face sa devina crestina. Ei raman necrestini. Dar nelamurirea nu era daca neoprotestantii sunt sau nu crestini. Ci daca au sau nu martiri. Si raspunsul este: DA, foarte multi. Ca sunt crestini e clar, nu exista indoiala. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|