![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
sa mai punem la socoteala ca anul nasterii a fost calculat gresit? ca Iisus nu s-a nascut in anul 1?
|
|
|
|||
|
|||
|
Dacă puneți la socoteală, iese și mai puțin :)
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ma bucur ca m-am lamurit si aceasta greseala nu am sa o mai fac.
|
||||
|
||||
|
Citat:
"crestinismul de 2000 de ani" este o expresie intalnita si la case mai mari. |
|
|
|||
|
|||
|
De obicei cred ca se spune "aproape 2000 de ani". Oricum... anii sunt aproximativi, dobrogeanul nostru i-a incurcat calculand gresit anul fondarii Romei.
|
|
|
|||
|
|||
|
Sunt pe un forum ortodox,si ma bucur sa spun ca si Noica,Ortodoxia este firea omului.
Ortodoxia este credinta cea adevarata.... Am voie sa spun asta? Sau trebuie sa dam drept minoritatilor si sa tacem acasa la noi :) ?! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dacă aveți sau nu dreptul (sau chiar obligația) să susțineți ceea ce considerați că este credința cea adevărată, ar trebui să apreciați strict în temeiul criteriului Adevărului, și nu în temeiul criteriului "noi suntem mai mulți și suntem la noi acasă". În general, creștinii nu s-au ferit să meargă la alți acasă, unde ei erau minoritari, și să proclame Adevărul. |
|
|
|||
|
|||
|
Pai asta e ,ca nu trebuie sa merg nicaieri,doar sa stau acasa si sa spun ca Ortodoxia e Adevarul, celor intrusi de pe aici....
Locul tau ,dpdv al tematicii ,nu e aici Erethon...Ce ,ai venit sa vinzi castraveti la gradinar? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Back on topic: recent am citit despre Sf. Clara de Asisi si Sf. Iosaphat.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar cine vrea sa inteleaga va intelege,cine nu.... |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Episcopii catolici | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 145 | 16.11.2016 09:14:07 |
| Pentru catolici | Hartford | Intrebari utilizatori | 17 | 08.05.2012 20:43:13 |
| "sfinti catolici" | umilinta | Biserica Romano-Catolica | 7 | 04.04.2008 11:31:14 |
| Ortodoxi-Catolici | daniel7 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 03.12.2007 19:39:42 |
| Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 20:46:05 |
|
|