![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||||
|
|||||
![]()
Mai exista si versiunea ca Raiul este un loc temporar pana la Apocalipsa, dupa care va fi infiintata Imparatia Cerurilor. Nu cred in asa ceva.
Sa revenim. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ce inseamna dar ca in Ceruri exista cete de sfinti? Sau cete de ingeri? Adevarat, acolo nu mai avem sus si jos, dreapta si stanga, insa nu toti sunt egali sau identici. Slava Lui Dumnezeu ni se da functie de posibilitatea noastra de a o accepta. Evident ca realitatea de dupa ramane pentru noi o taina, insa macar sa avem o idee despre ce poate fi vorba in cele ce vor urma.
|
|||
|
|||
![]()
Pai cam aceasta e explicatia oficiala. Oricum, dupa Inviere, vom avea toti trupuri si va fi cam ca pe timpul lui Adam.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum adica, nu prea inteleg, cred ca m-a plouat cam mult...Imi dezvolti un pic te rog frumos?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La a doua venire ne vom lua trupurile inapoi. Veacul ce va sa fie este cel de dupa a doua venire a lui Iisus. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Dumnezeu va fi toate in toti" (I Cor. 15:28), mai cititi si continuarea. Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Propun sa nu deturnam topicul de fata si sa continuam discutia aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=208 .
|
|||
|
|||
![]()
Despre Inviere: Ma refeream la I Corinteni 15, 40-44.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exista o rugaciune care o putem zice inainte de a citi din Sfanta Scriptura? | mela me | Rugaciuni | 6 | 10.04.2014 20:28:30 |
Sfanta Scriptura | EDI | Despre Sfanta Scriptura | 0 | 09.06.2008 14:19:49 |
Sfanta Scriptura | danyel | Despre Sfanta Scriptura | 22 | 12.11.2007 23:39:18 |
Sfanta Scriptura | Dodi | Despre Sfanta Scriptura | 6 | 24.03.2007 03:27:38 |
|