Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.03.2011, 22:10:58
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ladyanda Vezi mesajul
Eu stiu cum este amicul meu, dar el din pacate din dorinta de a fi ca ceilalti sau chiar de a fi accepatat se compromite. Si faptul ca este ateu nu este alegerea lui ci s-a luat dupa ceilalti si orice face chiar si cand jigneste o face sa-si ridice stacheta in fata celorlalti.

Stii cum este? Daca vin eu amica noua venita in viata lui (suntem amici de cateva luni-aproape 1 an sa zic asa, desi nu ne vorbim zilnic) si ii spun de exemplu "tu ai probleme de sanatate cu stomacul, nu ai voie sa bei alcool in exces iti faci rau" ma considera o tipa rea, care nu-i da libertate sa faca ce vrea cu viata lui, care nu-i respecta deciziile. Daca amicii lui (are amici de peste 15 ani) il incurajeaza, sa se imbete pe aceea ii considera prieteni adevarati pentru ca ii dau libertatea si il respecta....
Eu i-am spus deseori (sunt un om sincer) ca nu vreau sa fiu ca prietenii lui doar pentru ca el sa ma aibe la suflet ci prefer sa fiu amica/dusmanca care iti da sfaturi si care iti vrea binele si care bineinteles el o vede uneori cu repulsie...
Asadar am luat o decizie...indiferent de ce feedback imi ofera sau nu eu voi face ce voi stii sa fac si poate voi primi de la Dumnzeu linistea de a oferi iubire fara sa ma las coplesita de emotii sau de reactii externe... Sa nu se mai bage diavolul sa spuna "uite ce face si tu..." si inima sa planga sa se lase influentata si intimidata de minte !!!!
Bine....se pare ca tu ii dai cu incapatanare sfaturi acestui baiat, dar el ti le cere...tine la prezenta ta in viata lui?

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Trist ! Darkanian Pocainta 16 09.12.2010 22:30:24
Trist tot.eu Generalitati 5 18.08.2009 13:18:26
Cum s-a modificat textul Sfintei Liturghii la catedrala patriahala;Trist dar adevarat mihailt Biserica Ortodoxa Romana 41 06.01.2009 22:10:13
trist dorinel78 Generalitati 12 02.11.2007 20:49:36