![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Desigur, daca vrei sa cauti adevarul. Eu am scris despre ceea ce m-ai intrebat, poti cauta mesajele mele, nu pot repeta tot timpul. Au mai scris si altii pe forum depre minunile catolice. Daca doresti iti pot da pe privat un link catre ceea ce am scris mai detaliat pe forumul catolic despre acest subiect.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa cum tu acuzi BC ca se faleste cu minuni false, tot asa am spus si eu ca nu cred in minuni, fie ele ale BO sau ale oricarei religii. De ce ar fi cele ale BO mai adevarate decat cele ale BC? Sau cele ale BC mai false decat ale BO? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca am intrebat inseamna ca are importanta, mai mica sau mai mare.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O facatorie maghiara | C-tin | Stiri, actualitati, anunturi | 58 | 07.12.2013 20:08:07 |
Rugaciunea de acasa si rugaciunea din Biserica | georgeval | Rugaciuni | 3 | 30.07.2012 23:01:10 |
Cine doreste se poate declara de etnie daca la recensamant | mihailt | Generalitati | 30 | 30.10.2011 02:06:28 |
E adevarat ca platim pentru pacatele stramosilor pana la al patrulea neam? | Mia Mia | Intrebari utilizatori | 35 | 18.09.2011 12:40:07 |
Bine va m gasit | mioara66 | Generalitati | 2 | 08.08.2006 00:16:33 |
|