![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci balanta catre ce se inclina? E sanatoasa sau nu? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
Credinta in Dumnezeu nu-i rezultatul efortului omenesc, ci e rodul lucrarii divine in sufletul nostru. E un dar scump, dumnezeiesc. Daca n-ar lucra Cel Bun in inimile noastre, am fi toti, fara exceptie, necredinciosi.
Sa multumim Domnului pentru darurile pe care ni le ofera, daruri pe care nu le meritam si nu le vom merita niciodata, orice am face. Citeam de curand o intamplare istorisita de Parintele Constatin Coman. Acesta, avand la un moment dat prilejul de a-i cere sfat Parintelui Ilie Cleopa, l-a intrebat ce sa faca, pentru a-i aduce pe oameni la Biserica. Raspunsul marelui duhovnic a venit fara intarziere, intr-un mod mustrator: "Maaaaaai! Dar ce crezi ca tu aduci oamenii la Biserica!... Nu-i aduci tu, Dumnezeu ii aduce pe oameni la Biserica!" |
|
|||
|
|||
![]()
@alibaba
Cu multa placere ![]() Citat:
Citat:
Last edited by Melissa; 01.04.2011 at 01:17:53. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suntem nematurizati, cei ce credem in Dumnezeu? | daniel_iordache | Teologie si Stiinta | 55 | 26.09.2008 18:58:54 |
|