![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
As putea spune 70% din mine este pace. Restul de 30% este responsabilitatea noasta a tuturor, sa facem pace in noi si cu celalalt. Altfel, intotdeauna va fi nevoie de un sacrificiu. Cu alte cuvinte, daca nu asternem pacea in noi insine si cu fiecare, vom avea nevoie de un nou Hristos sacrificat. Acel 30 % de pace il putem realiza doar impreuna cu toti. In felul asta "si mielul si lupul, si leul si caprioara vor sta drepti unul langa altul, si vor trai in armonie" pe noul pamant.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atemporalul "Eu Sunt" la care facea referire Hristos este Viul din noi toti. Dupa abandonare in tine nu mai ramane decat bucuria sincera(asemenea unui copil) ca esti viu, insufletit, atemporal. Si esti mantuit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu va riscati sufletul pentru niste idei care nu au mers niciodata, domnule Tagun. Chiar, ati observat ca aceste idei nu au mantuit niciodata pe nimeni? Sunt vreo cativa care se lauda ca au primit eliberarea, dar sa ii credem? Faptele lor nu o dovedesc. Si chiar daca ar fi adevarat, ei sunt un procent aproape inexistent din omenire. Inca mai este o sansa si pentru dvs sa va mantuiti, domnule tagun. Lasati aburelile ezoterice, reveniti-va in fire si alegeti Adevarul. Nu va e frica sa recunoasteti ceea ce sunteti; Dumnezeu va asteapta asa cum sunteti, numai sa fiti sincer cu El si sa va recunoasteti mizeria in care va scaldati. Daca veti fugi intr-o lume imaginara, amagirea aceasta va va da o oarecare fericire cativa ani, insa, pe masura ce timpul trece, trezirea risca sa fie tot mai cruda. Hristos va poate da mult mai mult decat bucurie cosmica; va poate da Viata. Dumnezeu sa va ajute!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Tangun; 08.05.2011 at 09:17:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Negativismul este doar in ochii dvs. Eliberati-va de el si priviti adevarul: sunteti om, cu bune si rele, dar foarte nesincer cu dvs insiva. Ce este atat de greu sa recunosti ca nu esti perfect? Sau ca ai parti slabe? Sau ca nu ai puterea de a te mantui sau a schimba ceva in viata ta? Ca nu ai decat puterea de a insira vorbe pe forumuri, si asta numai daca Dumnezeu vrea sa te lase sa o faci? Suntem oameni, asta e... mare faza... Dumnezeu poate schimba totul in viata ta, daca i-o oferi spre schimbare. Dar sa ma cred ceea ce nu sunt e nesinceritate. Si asta e foarte daunator pentru dvs. Daca mie nu-mi place discutia cu dvs pot inchide pagina; la fel si ceilalti colegi de forum. Insa dvs sunteti obligat sa traiti cu persoana dvs si dupa ce inchideti forumul; si trebuie sa fie tare neplacut sa o faceti din moment ce simtiti nevoia sa va refugiati in alta lume. Citat:
![]()
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 03:18:26 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
|