![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Sunt intrebari la care stiinta nu va putea raspune niciodata. Una dintre ele este urmatoarea: Care este cauza legilor stiintei? Citat:
Din mecanica cuantica "lipsesc" (nu au fost descoperite) doua particule fundamentale: gravitonul si bosonul Higgs (particula care da masa materiei, numita metaforic si "particula lui Dumnezeu" sau "particula zeu"). Citat:
Materia intunecata este un tip de materie asupra careia actioneaza doar forta gravitationala (ea nu poate interactiona cu ea insasi). Citat:
Bineinteles daca doresti sa primesti un raspuns care sa contina cateva idei de baza despre creationismul stiintific. Citat:
Nu ti-am cerut sa explici tu singularitatea initiala ci ti-am cerut sa imi explui explicatia stiintifica a acestei singularitati. Ce vrea sa exprime ea. In nici un caz singularitatea initiala nu poate fi asociata cu divinitatea. Divinitatea trebuie sa fie o fiinta personala, "exterioara" universului (materie, spatiu, timp, legile stiintei). Citat:
Conjectura lui Poincare spune cel mai simplu obiect in orice numar de dimensiuni este sfera. Vizioneaza filmul urmator ca sa intelegi despre ce este vorba. http://www.youtube.com/watch?v=wzsfvTKWqOs Grigori Perelman nu a rezovat "singularitatea initiala"! Citat:
Daca consideri necesar pot reveni cu informatii suplimentare. Doamne ajuta. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nelamuriri | Higinia | Generalitati | 23 | 06.05.2010 00:14:57 |
nelamuriri | mariamary | Generalitati | 4 | 23.01.2010 11:04:24 |
Iisus, Sf.Taine si Sf.Apostoli - nelamuriri | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 31 | 17.12.2009 08:50:09 |
Cateva nelamuriri | zoridezi | Din Vechiul Testament | 17 | 28.09.2009 18:41:21 |
Nelamuriri cu privire la slujbele pentru nascuti | sophia | Botezul | 4 | 22.06.2009 18:17:35 |
|