Citat:
În prealabil postat de asteptatorul
Intrebare: dvs. credeti in inviere sau credeti in nemurirea mortului? Sunteti crestin sau saducheu?
|
Înțeleg că dv îi socotoți creștini doar pe cei care nu cred în nemurirea sufletului. Adică adventiștii sunt singurii creștini. Sunteți serios când exprimați asemenea convingeri ?
Citat:
2. Ziua Domnului nu poate fi decat singura zi din saptamana binecuvantata si sfintita de Dumnezeu: ziua a saptea. Eu nu am citit, in toata Sfanta Scriptura, ca Dumnezeu a mai binecuvantat si sfintit o alta zi decat ziua a saptea.
|
Scrie în toate Evangheliile că Dumnezeu a binecuvântat Ziua Duminicii cu sfânt sângele Său. Scrie și cum făceau primii creștini (sau, în fine, "saduchei" dacă acceptăm că a început creștinismul în sec al XIX-lea) în mai multe locuri, spre exemplu în Acte 20:7
Citat:
Un cardinal catolic, chiar a avut curajul sa declare: "Daca veti cauta de la un capat la celalalt al Scripturii, nu veti gasi nici o referire la serbarea zilei duminicii. Dar biserica catolica este mai presus de Sfanta Scriptura si a instituit aceasta zi".
|
Bineînțeles că Biserica Catolică este deasupra Scripturii. Nu e niciun act de curaj și nu e necesar să fii cardinal ca să declari acest truism. Eu nu am citit în Sf Scriptură că Domnul nostru ne-ar fi lăsat o carte scrisă. În schimb, am citit că ne-a lăsat o Biserică pe care nici porțile iadului nu o vor dărâma. Iar saducheii zilelor noastre, cu sinagogile lor în care se adună sâmbăta zicând că nu există viață după moarte, cu atât mai puțin o vor putea dărâma.