![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- era barbat. v.27 - era mare dregator. v.27 - citea pe proorocul Isaia. v.28 - dialoga cu Filip. v.30-36 - a crezut că Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu. v.37 - a intrat si a iesit dintr-o apa. v.38,39 Am dat cateva versete care descriu botezul unui adult. Sunt mai multe versete care descriu botezul adultilor. Foarte multe versete. Sunt convins ca le stiti, nu le dau pe toate. |
|
|||
|
|||
![]()
Exista chiar o istorioara din primele secole in care un calugar este botezat de arhiereul lui dar nu in numele trinitatii ci doar in numele Fecioarei la cererea expresa a arhiereului, iar botezul acesta pus astfel in practica este simtit interior de catre calugar in ciuda faptului ca era sceptic in legatura cu acest fel de botez, dupa care cei doi devin prieteni in conditile in care inainte aveau divergente pe diferite teme teologice.
Istorioara asta este peste puterea de intelegere a adventistilor care nu tin cont ca poate nici nasterea Ei din fecioara nu a fost chiar intimplatoare. Last edited by Mihai36; 27.06.2011 at 11:28:13. |
|
|||
|
|||
![]()
Vă dau perfectă dreptate, este mult peste puterea noastră de înțelegere. Mă roade totuși o curiozitate: cine este "Ea" ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru inaltpreainlaturatul:
Mi se pare mie sau iti place foarte mult forumul asta ? Crezi ca mantuirea tine de ce mananca omul ? Ce e drept ca sanatatea lui tine, si inca foarte mult Un adventist poate fi degustator de vinuri ?(la urma urmei scuipa ce a degustat si nu inghite) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar trebui să ne dea de gândit un aspect: Paradisul a fost pierdut în urma unei greșite alegeri alimentare. Desigur, acolo era vorba în principiu de neascultarea de porunca lui Dumnezeu. În general adventiștii evită alegerea unei meserii ce le-ar crea probleme de etică. |
|
||||
|
||||
![]()
Ai grija ca Sfnatul Pavel parca spunea ca toate imi sunt permise dar nimic nu va pune stapanire pe mine. Ma insel ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu te înșeli. 1 Cor. 6,12
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|