![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu trebuie sa judecam astfel de situatii ,o cruce foarte grea ,greu de dus.
Practic iti pierzi toata linistea. Singurul lucru pe care il poti face este sa mergi mai departe fara sa te gandesti ce rau s-ar mai putea intampla . Last edited by anita; 29.07.2011 at 13:31:16. |
|
|
||||
|
||||
|
multumesc pentru intelegere.
|
||||
|
||||
|
si pentru ca in cei cativa ani de cand m-am alaturat comunitatii de pe acest forum am avut de cateva ori prilejul sa ma conving cat de mare este puterea rugaciunilor celorlalti pentru aproapele lor, am sa va rog si acum sa ma ajutati pomenindu-ne si pe mine si pe mama mea in rugaciunile voastre.
numele meu de botez este Catalina (nu Maria ca in nickname, desi mi-ar fi placut) iar al mamei mele este Octaviana. Multumesc si Dumnezeu sa va ajute si sa va rasplateasca gandul bun.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by LapetiteMoc; 30.07.2011 at 00:07:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Incearca , asa cum spui, internari periodice. Sta doua luni la un centru, alte trei acasa. In perioada din centru poate isi revine putin (acolo le strecoara medicamentele in mancare, in apa de baut, ceaiuri celor care refuza tratamentul.
In privinta obsesiei cu casa, actioneaza rapid. Stii foarte bine ca ei (bolnavii cu acest diagnostic) isi duc obsesia pana la capat. |
|
|
||||
|
||||
|
Deci te-ai ales cu sfaturi; cu informatii...ba. Domnul e cel mai bun indrumator! Lasa sfaturile noastre si mergi la duhovnic!
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
|
|
||||
|
||||
|
m-am sfatuit cu duhovnicul de mult. scuze ca nu ti-am raspuns pana acum la aceasta.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 17:05:09 |
| Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 13:58:53 |
| 10 aliati pentru sanatate | absolutep0wer | Generalitati | 0 | 25.06.2010 06:09:03 |
| Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 1 | 13.03.2010 20:30:22 |
| Curs operare PC pentru persoanele cu handicap fizic(Iasi) | E_my | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 18.02.2009 14:01:09 |
|
|