Citat:
În prealabil postat de the_Listener
fa-le si mai vorbim despre el .... deloc .... a fi hotaarit imtr-o discutie acu argumente ESTE O PROSTIE sa il consideri fanatism .... nu iau nimanui gitul , nu ma intereseaza ca ma jigneste , nu ma intereseaza cit de ofuscat se simte etc etc etc ... ... asadar analizez ce spune iar daca el se identifica cu calculatorul din fata lui este STRICT PROBLEMA LUI ....
fanatism...ma refeream la analiza fiecare virgula din mancare....nu in cea ce afirmi
totul s-a facut la ei ... asadar LA EI nu poate sa ajunga sub 7 euro ... ai emisiunea sa o vad si eu ? sau sa te cred pe cuvint ?  ... asadar nu tot uleiul din comert e fake dar doar peste 7 euro e bun? in italia ? ai vazut tu emsiunea ? sau te-au prostit cunstiintele tale ? ha ha ha .....
uite de exemplu exista lipici de carnuri care e folosit ca sa lipeasca bucati de resturi de diferite carnuri si sa faca carne macra stiai ? dar asta nu spune ca nu exista carne macra ieftina ..... asadar eu unu cind aud asta de la unu care face ulei si il vinde ( sau tie ti-l da pe gratis ? , cu 7 euro ? sau sub ? ma indoiesc de veridicitatea spuselor lui ....
multa iubire
|
acum vrei sa stii prea multe

auzi pret?...nu dragule ma prosteste cea mai buna cunostiinta a mea 'mama'...eu ti-am spus o "poveste" in ideea de te ajuta pe viitor ...tu consuma ce este in comert ...ESTE MULT MAI BUN...tu ai afirmat ca pt tine nu conteaza pretul....iar eu te-am atentionat ca e posibil sa iei FAKE...dar nah iarasi ne pierdem in detalii si uitam esenta
tot nu mi-ai raspuns la intrebare ...ai gustat un ulei de masline de casa?