Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.07.2011, 03:22:00
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
fa-le si mai vorbim despre el .... deloc .... a fi hotaarit imtr-o discutie acu argumente ESTE O PROSTIE sa il consideri fanatism .... nu iau nimanui gitul , nu ma intereseaza ca ma jigneste , nu ma intereseaza cit de ofuscat se simte etc etc etc ... ... asadar analizez ce spune iar daca el se identifica cu calculatorul din fata lui este STRICT PROBLEMA LUI ....

fanatism...ma refeream la analiza fiecare virgula din mancare....nu in cea ce afirmi

totul s-a facut la ei ... asadar LA EI nu poate sa ajunga sub 7 euro ... ai emisiunea sa o vad si eu ? sau sa te cred pe cuvint ?... asadar nu tot uleiul din comert e fake dar doar peste 7 euro e bun? in italia ? ai vazut tu emsiunea ? sau te-au prostit cunstiintele tale ? ha ha ha .....
uite de exemplu exista lipici de carnuri care e folosit ca sa lipeasca bucati de resturi de diferite carnuri si sa faca carne macra stiai ? dar asta nu spune ca nu exista carne macra ieftina ..... asadar eu unu cind aud asta de la unu care face ulei si il vinde ( sau tie ti-l da pe gratis ? , cu 7 euro ? sau sub ? ma indoiesc de veridicitatea spuselor lui ....
multa iubire
acum vrei sa stii prea multe auzi pret?...nu dragule ma prosteste cea mai buna cunostiinta a mea 'mama'...eu ti-am spus o "poveste" in ideea de te ajuta pe viitor ...tu consuma ce este in comert ...ESTE MULT MAI BUN...tu ai afirmat ca pt tine nu conteaza pretul....iar eu te-am atentionat ca e posibil sa iei FAKE...dar nah iarasi ne pierdem in detalii si uitam esenta

tot nu mi-ai raspuns la intrebare ...ai gustat un ulei de masline de casa?

Last edited by ovidiu b.; 30.07.2011 at 03:24:52.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi absolutep0wer Generalitati 27 03.04.2015 14:03:44
Otrava pe care o mancam anna21 Generalitati 108 14.02.2012 05:20:29
Mai mancam porc ...sau.. sunsray Spiritualitatea ortodoxa 22 13.12.2011 08:55:36
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese absolutep0wer Generalitati 1 31.08.2010 08:09:11
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! cosminelu2006 Umanitare 2 11.06.2009 13:37:54