![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Lasand la o parte subiectul topicului,cam in cate tari din Europa sunt implementate cartele sa se intre in scoala?
Nu stiu,dar erau neaparat necesare la noi? Adica tara e saraca,nu sunt bani la buget sa se dea salarii decente la profesori,la invatatori,la medici,alocatii pentru copii,da sunt bani sa se faca asa ceva,de cine stie cate sute de milioane de euro costa. Acusi auzim ca "UE a cerut sa se implementeze asa ceva",ceea ce sincer eu nu cred. Dracii ii inseala pe unii sa conduca asa tara.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O problema legata de pasapoartele electronice | Laura19 | Generalitati | 221 | 18.06.2016 23:13:06 |
Buletine electronice in Germania | bmd | Stiri, actualitati, anunturi | 73 | 27.07.2011 18:22:23 |
2011 - carti de identitate electronice pt romani | podolski_2 | Stiri, actualitati, anunturi | 35 | 04.12.2010 13:17:26 |
Carti de identitate electronice | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 28 | 11.07.2010 17:30:37 |
|