Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.08.2011, 20:07:54
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Se pare ca nu intelegeti problema, sau a faceti ca nu o intelegeti.
Unirea ipostatica s-a facut prin perihoreza , prin intrepatrunderea reciproca a celor doua firi intr-o singura persoana. Firea omeneasca este intreaga, cu toate insusirile ei, in Hristos. Firea dumnezeiasca de asemenea. Fiul lui Dumnezeu, Logosul Divin, S-a salasluit propriu-zis in pantecele Mariei.
Hristos, in pantecele maici sale, era Dumnezeu adevarat si om adevarat sau era decat un om simplu?
Se pare că dumneavoastră nu înțelegeți ori nu vreți a înțelege ce am scris eu. Hristos în pantecele maicii Sale era Dumnezeu adevărat și om adevărat, însă Dumnezeu [adevărat] nu era doar din momentul acela, ci din veșnicii! Maria ar fi trebuit să fie din veșnicii și a 4-a persoană a Dumnezeirii ca să-L poată naște pe Dumnezeu Fiul. Și nici așa... Dumnezeu nu este născut ori creat la un moment al Istoriei... Doamne iartă-mă!

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
43. Și de unde mie aceasta, ca să vină la mine Maica Domnului meu?
deci inca odata, domnii adventisti ne-ati demonstrat ca sunteti urmasi ai lui Nestorie
De unde și până unde acel "deci"? Ce raționament [ilogic] este acesta bazat pe textul de mai sus? Acolo scrie maica Domnului, nu maica lui Dumnezeu! - Doamne iartă-ne pentru atâtea blasfemii scrise aici!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un cor mai putin obisnuit Mihnea Dragomir Craciunul - Nasterea Domnului 32 05.12.2011 02:40:58
putin ajutor Calin21 Exorcismul 8 05.06.2011 19:11:06
vorbiti-mi putin! anaecaterina Generalitati 86 21.07.2010 10:13:39
of...:( putin ajutor... Simona-Marilena Generalitati 7 18.11.2009 22:51:25
PUTIN-felicitari cozia Despre Biserica Ortodoxa in general 12 27.12.2007 19:20:00