![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca sa-ti dau un exemplu covarsitor, ai vazut in ca Noul Testament botezul si punerea mainilor o faceau doar Apostolii si apoi cei selectati de ei (cei 70 de Apostoli, etc.). In fiecare oras numeau episcop. Nu botezau toti crestinii, chiar daca nu erau preoti. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dvs. ori aveti memorie scurta ori sunteti orb, ca doar v-am scris ca adevaratul cuvant preot (sacerdote si nu prezbiter/batran) apare in Biblie de 525 ori la singular si de 447 ori la plural pentru a-i desemna in majoritatea covarsitoare a cazurilor pe preotii evrei de pe linia lui Aaron, preotii levitici, iar dvs. imi vorbiti aici de preotul pagan??? Ba chiar si pe Domnul il desemneaza tot cuvantul preot si nu presbyteros, iar dvs. credeti ca il confunda careva cu preotii pagani?? In cazul asta NO COMMENT. Daca pun la socoteala si faptul ca nu pareti sa stiti cine erau batranii la evrei, atat in VT dar si NT, desi au participat la deciziile luate cu privire la Domnul, trag o singura concluzie: imi pierd timpul degeaba cu unul ca dvs. Este clar ca nu am ce invata de la dvs. Iar dvs. nu vreti sa invatati nimic, ba inca faceti si acuzatii aiurea. Asa ca discutiile cu dvs. sunt incheiate. Ramaneti cu bine. Last edited by Adriana3; 26.08.2011 at 02:26:35. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca doriti sa va mai raspund de acum inainte, va propun sa facem o intelegere. Deschideti va rog un fisier word in care sa treceti cu copy paste ceea ce va raspund iar inainte sa ma intrebati ceva, verificati mai inainte daca nu v-am raspuns deja ca sincer, nu mai am nici un chef sa va repet de n ori aceleasi lucruri spuse si raspuse. Luati postarile din urma, copiati-le toate la un loc asa cum v-am zis si apoi reveniti cu intrebarile. Pentru ca la aceasta am raspuns deja chiar de mai multe ori. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Tocmai de asta iti cer versete, PENTRU CA NU AI ADUS NICI UNUL.MEREU DOAR COMENTARIU VERBAL.Dar nici un text |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
""Lui Tit, adevăratul fiu după credința cea de obște: Har, milă și pace, de la Dumnezeu-Tatăl și de la Domnul Iisus Hristos, Mântuitorul nostru. Pentru aceasta te-am lăsat în Creta, ca să îndreptezi cele ce mai lipsesc și să așezi preoți prin cetăți, precum ți-am rânduit: De este cineva fără de prihană, BARBAT al unei femei, având fii credincioși, nu sub învinuire de desfrânare sau neascultători. Căci se cuvine ca episcopul să fie fără de prihană, ca un iconom al lui Dumnezeu, neîngâmfat, nu grabnic la mânie, nu dat la băutură, pașnic, nepoftitor de câștig"" (Tit 1: 4-7) "" Se cuvine, dar, ca episcopul să fie fără de prihană, BARBAT al unei singure femei, veghetor, înțelept, cuviincios, iubitor de străini, destoinic să învețe pe alții"" (1 Timotei 3:2) Draga mea, vorbeste aici de femei? NU! Ce concluzie putem trage de aici? Preotia in Noul Testament era exclusiva barbatilor. Doar nu o sa zici ca aceste epistole ale lui Pavel nu sunt inspirate de Duhul Sfant pentru ca asta ar fi o erezie. Doamne ajuta! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|