![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea e credinta.
Dumnezeu a dat primului om sa bea apa si fructe din belsug. Firea fiului omului nu poate fi identica Creatorului, ci lucreaza pe baza creatiei date. Extragerea zaharului sau a tariei, din fructe, e din firea pacatoasa a omului. A ridica un pahar de vin, unde vin= creatie a omului; si a bea APA din vin (de sete) e har. A lasa apoi inzecit la nunta, adica a lasa taria vinului la locul ei in lume e... calea adevaratei mantuiri in viata= Hristosul= a nu judeca, ci a implinii. A ridica un pahar de apa, si a bea vinul din apa e o TAINA, dupa cina venita. Cel ce nu a inteles taina nu s-a imbetat in apa credintei (sange), si a luat din paine (trup) si L-a osandit. Ferice de cel ce cauta apa, har pentru cel ce da apa. Last edited by Man Teo; 29.08.2011 at 03:12:56. Motiv: Dumnezeu e adevar confirmat in Fiul. |
|
|||
|
|||
![]()
Cel ce nu a inteles taina
nu s-a imbetat in apa credintei (sange), si a luat din paine (trup) si L-a osandit. Ferice de cel ce cauta apa, har pentru cel ce da apa. Magnific mesajul ! Numai bine! |
|
|||
|
|||
![]()
E adevar...
caci nu e de la mine. Faca-se voia Dumnezeului, -si noi sa o citim a Fiului voie, -si in binele numit de om, -si in raul vazut de om! Asa este! |
|
||||
|
||||
![]()
Si nu va imbatati de vin,in care este pierzare,ci va umpleti de Duhul! Parerea mea e cu masura.!...Nu cred k Sf Parinti si chiar Mantuitorul a baut vin...must...de dragul de a bea k este bun...cum este in zilele noastre...majoritatea doar la Sf Impartasanie....deoarece se stie k el aprinde simturile...si de aici stiti unde duce....
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate am inteles vinul de la cina cea te taina nu putea fi must deoarece era in luna aprilie! Nu mai vorbesc de alte n dovezi. Dar osutafaraunu nu-l intereseaza adevarul ci doar sa amageasca!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Adevar graieste gura....pacatosului ! Mai multa gandire si mai putina vorbire.....Numai bine!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|