Citat:
În prealabil postat de LaPetiteMoc
1. Onest mi s-ar parea sa fi explicat dv. insiva sensul cuvintelor exprimate de dv. Ori am intrat in dialog cu un sfant si habar nu am? Numai sfintii au capacitatea de a transmite invataturi pe care le descoperim odata cu inaintarea duhovniceasca personala.
2.Sensul postarii mele se referea la faptul ca accept recomandari de la persoane cunoscute, in capacitatea carora de a recomanda am incredere, nu de la persoane cvasinecunoscute cu care intru dialog fortuit pe internet.
Numai bine va doresc si v-as fi recunoascatoare daca m-ati ocoli cu sfaturile dv. Nu inteleg pentru ce insistati sa-mi bagati cu forta in inima si suflet sfaturile si ideile dumneavoastra.
|
Micuta Moc,
Sensul cuvintelor ei era foarte clar iar atitudinea ta mi se pare ( mi-ar placea sa ma insel...) un pic rautacioasa... Nu prea suporti sa fi corectata, sfatuita... De ce? Banuiesc ca ai un motiv serios si atunci inteleg si sper din suflet sa-ti rezolvi cu bine problemele.
In privinta faptului ca nu accepti recomandari, respectiv, sfaturi, decat de la persoane cunoscute, ma face sa nu-ti inteleg prezenta pe forum. Credeam ca esti aici pentru a-ti potoli setea de cunoastere, dar majoritatea celor de la care astepti noutati duhovnicesti iti sunt necunoscuti... Sau nu?
Prezenta pe un forum pe care ai intrat cu buna stiinta te expune la dialoguri pe care nu le mai poti numi "fortuite" pentru ca sunt "cautate", "provocate" de tine. Prezenta ta aici este o dovada ca-ti doresti sa dialoghezi.
Sfatul meu este sa mai reflectezi la cele ce ti-a spus Dobrin. Stie ce spune, si nu spune de la ea... Pacat ca respingi chiar persoana care are cea mai serioasa si "sanatoasa" contributie pe forum.
Aceste cuvinte nu sunt de mustrare ci o observatie obiectiva din partea unui spectator.
Totusi daca te-am suparat, iarta-ma. O rog si pe Mihaela Dobrin sa ma ierte ca am raspuns in locul ei.
Domnul cu tine!